Balta Düzköy Karakolu'na gitti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Düzköy İlçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, olay hakkında da bilgi aldı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...Bir dizi gezi ve incelemelerde b

Balta Düzköy Karakolu'na gitti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Düzköy İlçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, olay hakkında da bilgi aldı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, dün Düzköy İlçesinde meydana gelen hain terör saldırısının yapıldığı Düzköy İlçeJandarma Karakolunu ziyaret etti. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Gazi askerler Recep Hasanoğlu ve Ali Osman Cihan’ı da ziyaret eden Balta, askerlerle yakından ilgilenerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu bayrağın altında yaşamak isteyen herkesin kardeş olduğunu belirten Balta, “Bu vatan için şehit olmak da gazi olmak da büyük bir onurdur.

Sizlerle gurur duyuyorum. Bu kutsal bayrak altında lazı, kürdü çerkezi hepimiz kardeşiz. Gazilerimizin her zaman yanındayız maddi manevi desteklerimizi sürdüreceğiz.

Vatanımızın bağımsızlığı, devletimizin ve milletimizin bekası, milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele etmiş olan gazilerimizin her türlü sorun ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenmek onlara karşı olan minnet borcumuzun gereğidir. 

Gazilerimizin biran evvel sağlıklarına kavuşması için dua ediyoruz” dedi.

Öte yandan, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul’u makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler