Balta: "Birlikten kuvvet doğar"

 Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıy

Balta: "Birlikten kuvvet doğar"

 

Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıyla bir yemek düzenlendi. 

Yemekte konuşan Balta, birlik ve beraberliğe işaret ederek, ''Biz hepimiz kardeşiz, bir olacağız beraber olacağız, beraber olmak zorundayız. Bütün ilçeler kardeştir. Eğer bir olursak beraber olursak, tek vücut olursak çok şeyler başarabiliriz'' dedi. 

Balta, kendisinin bütün illere hizmet etmek zorunda olduğunu belirterek, ''Benim görevim 81 vilayete hizmet etmek. Hepsine koşmak zorundayım'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler