Bakanlar Kurulu’nda tek resmi gündem vardı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina’da tek resmi gündem maddesi "Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı"yla toplanan Bakanları Kurulu toplantısı

Bakanlar Kurulu’nda tek resmi gündem vardı
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.
 
Başbakan Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina’da tek resmi gündem maddesi "Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı"yla toplanan Bakanları Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgede faaliyetini artıran terör örgütü IŞİD’in faaliyetleri ele alındı.
 
Yaklaşık 8 saat süren toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak için New York’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a refakat ettiği için bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısına katılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler