Bakanlar Kurulu'nda tarihi karar!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında 12 Eylül davasına müdahil olunması kararı alındığını bildirdi.Darbeler hükümetlere karşı yapılmış ciddi eylemlerdir. Bu dava müdahil olunması kararı veirlmiştir. 4 Nisan'da

Bakanlar Kurulu'nda tarihi karar!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında 12 Eylül davasına müdahil olunması kararı alındığını bildirdi.

Darbeler hükümetlere karşı yapılmış ciddi eylemlerdir. Bu dava müdahil olunması kararı veirlmiştir. 4 Nisan'da başlanacağına göre Sayın Başbakan ya da yetkilendireceği bir başka biri tarafından dava takip edilecektir.

Başbakanımız İstanbul'da 1 Nisan'da yapılan Suriye'nin Dostları Toplantısı'yla ilgili açık konuşmalar yapıldı. Sonuçları Başbakanımızın konuşması ve Dışilşleri bakanımızın konuşmasıyla gündeme geldi.

NESLİŞAH SULTAN'IN VEFATI

Bakanlar Kurulu Toplantımızda görüştük. Yarın cenaze kalkacak. HÜkümetimizin Başbakanımızın taziyerlerini aileye ben ileteceğim. En yaşlı Osmanlı ailesinin üyesi sıfatına sahipti. 91 Yaşındaydı. Taziye mesajları yayınlandı.

 

MİT SORUŞTURMASINDA 2. İFADE

Bilmiyorum. Başbakanımız cevap vermişti. Onun üzerine hiç konuşmadık.

 

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ ZAMMI

Bu konuyla ilgili Enerji Bakanımız açıklama yaptı. Bu bir zaruretten dolayı gerçekleşti. Dünyada gelişen olaylardan dolayı zammın geldiği açıklandı.

Türkiye'de elektrik ve doğalgaza uzun süredir zaten zam yapılmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset