Bakanlar Kurulu başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iade eden Başbakan Davutoğlu, 40 gün boyunca sürdürdüğü koalisyon arayışları ile ilgili Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) topla

Bakanlar Kurulu başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iade eden Başbakan Davutoğlu, 40 gün boyunca sürdürdüğü koalisyon arayışları ile ilgili Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından sonra kabineyi bilgilendirecek.

Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde başladı. Toplantının gündeminde, son dönemde artan terör olayları, erken seçim ve seçim güvenliği olacak. Toplantıda, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'ün İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan durum raporuna ilişkin sunum yapması bekleniyor.

Davutoğlu, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hükümeti kurma görevini iade etmişti. 40 gündür koalisyon arayışlarını sürdüren Davutoğlu, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından sonra kabineyi bilgilendirecek. Masada ele alınan başlıklardan biri de "erken seçim" olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 aylık bir seçim hükümeti" açıklamasında bulunmuştu. Bu kapsamda, erken seçim takvimi de toplantıda ele alınacak. Artan terör olayları ve seçim güvenliği konularının da detaylı bir şekilde toplantıda ele alınması bekleniyor.

8İHA)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler