Bakanı koruyan Polise molotof

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın cuma namazı kıldığı cami çevresinde koruma amaçlı önlem alan polis aracına molotof kokteyli atıldı.Devlet Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, gezi ve incemelerde bulunmak üzere bugün Siirt’e geldi. Özel uça

Bakanı koruyan Polise molotof

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın cuma namazı kıldığı cami çevresinde koruma amaçlı önlem alan polis aracına molotof kokteyli atıldı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, gezi ve incemelerde bulunmak üzere bugün Siirt’e geldi. Özel uçakla kente gelen Egemen Bağış’ı havaalanında Vali Musa Çolak, Ak Parti Milletvekili Afif Demirkıran ile partiler karşıladı. Bakan Bağış, cuma namazını kent merkezindeki Abdulhakim Sancar Camii’nde kıldı. Bağış’ın namaz kıldığı sırada caminin arka tarafında koruma önlemi alan polis araçlarından birine 16 yaşlarında olduğu belirtilen bir kişi tarafından motolof kokteyli atıldı.

Saldırgan kaçaken, atılan molotof kokteyli polis arasında henhangi bir hasara neden olmadı. Olayın ardından, cami çıkışı Bakan Bağış’ı korumak için sıkı güvenlik önlemleri alındı.
 

"ATTIRAN ZİHNİYETE KIZIYORUM"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bağış, "Siirt’te bizimde ibadetimizi yaptığımız caminin yanında maalesef bir molotof kokteyli atma terbiyesizliğinde bulunuldu. Ben molotof atanlara kızmıyorum. Çoluk çocuğa attıran zihniyete kızıyorum. Siz molotof kokteyli atacağınıza gelin bizim demokrasi kokteylimizden bir tadın. Demokrasi tadını alan bir daha bırakmaz" dedi.

Bakan Egemen Bağış, namazdan sonra ziyaret ettiği valilikte, öğle yemeğini de yedi. Bağış, daha sonra Siirtli işadamı Kadir Demirhan’ın sahibi olduğu mobilya mağazasının açılışını yaptı. Buradaki konuşmasında Ak Parti iktidarının ülkeye yaptığı hizmetleri anlatan Egemen Bağış, "Bir muhtar bile olamaz denilen liderin peşine düşen ve onunla Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getiren irade sizin iradenizdir" dedi.
Egemen Bağış, daha sonra Ak Partili kadınlarla Öğretmenevi’nde biraraya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler