Bakan Yıldırım özür diledi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, basın danışmanı Mehmet Aycı'nın "Rail Life" adlı dergide yayınlanan makalesiyle ilgili, "Yanlış talihsiz, kabul edilemez bir yazı. Bu arkadaşımız görevinden alınmıştır. Erzurumlu hemşeri ve kadınlarımızdan özür diliyorum"

Bakan Yıldırım özür diledi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, basın danışmanı Mehmet Aycı'nın "Rail Life" adlı dergide yayınlanan makalesiyle ilgili, "Yanlış talihsiz, kabul edilemez bir yazı. Bu arkadaşımız görevinden alınmıştır. Erzurumlu hemşeri ve kadınlarımızdan özür diliyorum" dedi.

Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nün yolcularına ücretsiz olarak dağıttığı 'Rail Life' adlı aylık derginin Şubat sayısında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Basın Danışmanı Mehmet Aycı imzasıyla yayımlanan 'Trenden kaçan oğlan' başlıklı makale tartışmalara yol açmıştı.

Romanya gezisi dönüşü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Yanlış, talihsiz, kabul edilemez bir yazı. Şiddetle reddediyoruz, kınıyoruz. Bunu yapanın Bakanlığın personeli olması durumun vahametini değiştirmez. Bu arkadaşımız görevinden alınmıştır. Erzurumlu hemşehri ve kadınlarımızdan özür diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler