Bakan Yazıcı memleketi Rize'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize’nin Çayeli ilçesinde bayramlaşma törenine katıldı.Çayeli Öğretmenevi ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Bayan Hayati Yazıcı’nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, AK Parti Ri

Bakan Yazıcı memleketi Rize'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize’nin Çayeli ilçesinde bayramlaşma törenine katıldı.

Çayeli Öğretmenevi ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Bayan Hayati Yazıcı’nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çayeli Kaymakamı Abdullah Yılmaz, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, sivil toplum kuruluşu başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, törene katılan çocuklara bayram harçlığı verdi. Bayramlaşma töreninden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Yazıcı, “Dini bayramlar bizim dayanışmamızın ve yardımlaşmamızın zirve yaptığı günlerdir. Ayrı bir deprem sürecini yaşıyoruz. Van’daki depremde maruz kalan vatandaşlarımıza vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Halkımızın daha güvenli ve huzurlu bir hayat sürmesi noktasında çalışmalarımızı sürdüyoruz. Bizim en büyük zenginliğimiz birlik, bütünlüğümüz ve kardeşliğimizdir. Bunu ölçecek hiçbir maddi değer yoktur. Zenginliğimizi koruyup daha da yükselteceğiz” dedi.
“Türkiye’nin en önemli sorunu olan terör sorununa bir şekilde ama kararlı bir şekilde duruşla minimize edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bu konudaki kararlığını görüyorsunuz.Bizler hükümet olarak bu kararlılığımızı sürdüreceğiz” diyen Bakan Yazıcı, “Hep birlikte nice bayramları beraber kutlayalım. Herkese mutluluk, sağlık, esenlik dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler