Bakan Topçu: Terörün beli kırılmıştır

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "İstikrar sağlandıktan sonra bu terör belasının üstesinden gelinir. Terörün beli kırılmıştır. Başı ile kuyruğu ayrı oynuyor. 1 Kasım sonrasında güçlü bir iktidarın çıkması ile bunların kökü kazınacaktır" dedi.Çalışmal

Bakan Topçu: Terörün beli kırılmıştır

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "İstikrar sağlandıktan sonra bu terör belasının üstesinden gelinir. Terörün beli kırılmıştır. Başı ile kuyruğu ayrı oynuyor. 1 Kasım sonrasında güçlü bir iktidarın çıkması ile bunların kökü kazınacaktır" dedi.

Çalışmaları sırasında AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu ile telefonla görüşen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Gündoğdu'nun bir arada olduğu vatandaşlara hitap etti. Mikrofon aracılığı ile tüm vatandaşlara sesi ulaştırılan Bakan Topçu, terör olaylarına vurgu yaparak "1 Kasım'da istikrar sağlanacak ve terörün kökü kazınacaktır" dedi.

"TERÖRÜN BELİ KIRILMIŞTIR. BAŞI İLE KUYRUĞU AYRI OYNUYOR"

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu'nun Erenli köyünü ziyareti sırasında telefon ile köy sakinlerine hitaben konuşma yapan Bakan Yalçın Topçu, "7 Haziran'dan sonra kudurmuş gibi saldıran teröristler seçim sürecini provoke etmek istiyorlar. Allah muhafaza, 1 Kasım seçimlerinde siyasi iktidarsızlık çıkarsa bunlar hepten gemi azıya alacaklar. Bir taraftan medeniyet coğrafyamızda ameliyat yaparken, bir taraftan da ülkemizi bölüp, parçalamak için her şeyi yapacaklar. Bu yüzden 1 Kasım, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Bu noktada ben inanıyorum ki milletimiz üzerine düşeni yapacaktır. Neticesi de inşallah hayırlı olacak. Çünkü bizim milletimizin ilahi bir kaderi var. Bu kader Maveraünnehir kıyısında "La ilahe illallah" dediğimizde başlamış. Bu kaderi, hainlerin alçak saldırıları engelleyemeyecek. Bu ilahi kaderi yazan ancak bunu değiştirebilir. Problem neyse hepsini birlik beraberlik içinde çözeriz. Hiç yeise düşmeyin. Allah var, problem yok. Sizler elinizden geleni yapın, başarıya odaklanın. Gerisini Allah'ın takdirine bırakın. İstikrar sağlandıktan sonra bu terör belasının üstesinden gelinir. Terörün beli kırılmıştır. Başı ile kuyruğu ayrı oynuyor. 1 Kasım sonrasında güçlü bir iktidarın çıkması ile bunların kökü kazınacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler