Bakan Suat Kılıç'tan açıklama !

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CHP'nin kendisi hakkında verdiği gensoru önergesine ilişkin, “Bir bakanın da bir milletvekilinin de kaynağını izah edebildiği takdirde gayrimenkul edinmesinde bir problem olduğu kanaatinde değilim” dedi.Kılıç, Mecliste g

Bakan Suat Kılıç'tan açıklama !

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CHP'nin kendisi hakkında verdiği gensoru önergesine ilişkin, “Bir bakanın da bir milletvekilinin de kaynağını izah edebildiği takdirde gayrimenkul edinmesinde bir problem olduğu kanaatinde değilim” dedi.

Kılıç, Mecliste gazetecilerin, CHP'nin kendisi hakkında verdiği gensoru önergesine ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Kılıç, gensoruya gerekçe gösterilen hususun hukuki bir problem teşkil etmediğini vurgulayarak, “Konunun gereğini, detaylarını gensorunun yapılacağı gün ortaya koyacağız” dedi.

CHP'nin gensoru önergesinin, “Meclis Genel Kurulu'nun gündemini meşgul etme çabası gibi göründüğünü” belirten Kılıç, önergeyi henüz okumadığını, okuduktan sonra gereken değerlendirmeyi Genel Kurul'da yapacağını söyledi.

Bir gazetecinin “Siyasi etik konusunda bir problem yarattığı iddia ediliyor. Bu konudaki fikriniz nedir?” sorusuna ise Kılıç, “Bir milletvekilinin gayrimenkul edinmesinde etik bağlamda bir problem olduğu kanaatinde değilim. Edinim yılı 2009. Benim bakan da olmadığım bir dönem. Kaldı ki bir bakanın da bir milletvekilinin de kaynağını izah edebildiği takdirde gayrimenkul edinmesinde bir problem olduğu kanaatinde değilim” karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset