Bakan Kılıç'a nazarlık kanı!

Ankara'dan Samsun'a gelirken geçirdiği kazayı yara almadan atlatan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katıldığı temel atma töreninde kurban kesildi ve kurban kanı Kılıç'ın alnına sürüldü.Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs ilçesinde kurulac

Bakan Kılıç'a nazarlık kanı!

Ankara'dan Samsun'a gelirken geçirdiği kazayı yara almadan atlatan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katıldığı temel atma töreninde kurban kesildi ve kurban kanı Kılıç'ın alnına sürüldü.

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs ilçesinde kurulacak yeni yerleşkesinin temeli Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katıldığı törenle atıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın girişimleriyle 20 bin metrekare alan üzerine modern bir tesise kavuşacak olan Devlet Meteoroloji İşleri Samsun Bölge Müdürlüğü, bölgenin ulusal ve uluslararası bir kompleks olma özelliği taşıyan yerleşkesi olacak. Atakum ilçesinde hizmet veren Devlet Meteoroloji İşleri Samsun Bölge Müdürlüğü'nün yerine ise Güral

Samsun Oteli'nin inşaatına başlanacak.

Temel atma töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ankara'dan Samsun'a gelirken Çorum'un Sungurlu ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ölen Kazım Bozdağ'ı anarak rahmet diledi, ailesine başsağlığı dileklerini illetti.

Samsun'da yürütülen projelere değinen ve bu projelerin Samsun'un çehresini değiştirerek, önünü açtığını ifade eden Bakan Kılıç, "Yeter ki yapılan işlere sahip çıkın, yeter ki bu hizmetlerin projelerin eserlerin devletimizin, hükümetimizin yapmakta olduğu hizmetlerin değerini bilin. Her varlığınız, katılımınız yeni hizmetlerin kapılarını ardına kadar açacak. Bu yatırımlarla Samsun artık kendi yağıyla kavrulan bir şehir olmaktan hızla çıkıyor demektir. Diğer illerdeki sermaye birikimleri Samsun'a geliyor,

Samsun'da yatırıma dönüşüyor. Samsun ulusal ve uluslararası sermaye birikimleriyle kabuğunu zaten kırdı, pistin başına geçti, uçuşa hazırlanıyor" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, "Atakum ilçesindeki Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, temeli atılan yere taşınacak, eski yer 5 yıldızlı otel olacak. Turizmde önemli gelişmeler oluyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, her temel atmanın sevinç ve yaşama hevesi verdiğini, üç yıllık mücadele sonrasında temel atmanın gerçekleştirildiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler