Bakan İşler: Bosnalı kardeşlerimizin!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Bosna’nın zor zamanlarında her zaman yanında olan Türkiye ve Türk halkı acı günlerinde yine Bosnalı kardeşlerimizin yanında olacaktır” dedi.Başbakan Yardımcısı İşler, Twitter hesabından Bosna’daki sel felaketi ile ilgi

Bakan İşler: Bosnalı kardeşlerimizin!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Bosna’nın zor zamanlarında her zaman yanında olan Türkiye ve Türk halkı acı günlerinde yine Bosnalı kardeşlerimizin yanında olacaktır” dedi.

Başbakan Yardımcısı İşler, Twitter hesabından Bosna’daki sel felaketi ile ilgili bir açıklama yaparak şunları kaydetti:

“Soma’daki şehitlerimiz yüreğimizi yakarken, Bosna’daki kardeşlerimizin sel felaketine maruz kalması yüreğimizi ikinci defa dağladı.

Bosna’daki sel felaketinin ardından Türkiye ve TİKA olarak hemen harekete geçilerek felaket bölgelerine ilk yardımlar ulaştırılmıştır.

Bosna’nın zor zamanlarında her zaman yanında olan Türkiye ve Türk halkı acı günlerinde yine Bosnalı kardeşlerimizin yanında olacaktır.

Türkiye olarak dost ve kardeş Bosna halkının yaralarının sarılması için devlet ve millet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz,yapacağız

Bosna’daki sel felaketi nedeniyle Bosna-Hersek Devleti ve halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler