Bakan Eroğlu: ’Devlet Bahçeli, işte görüyorsunuz...’

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 15 tesisin temel atma töreni ve 18 tesisin de açılışını yapmak üzere Burdur'a geldi. Burdur'da halka seslenen Eroğlu; "MHP lideri Bahçeli her şeye "Hayır" dedi. "Hayırcı başkan" oldu. MHP'li kardeşlerimize

Bakan Eroğlu: ’Devlet Bahçeli, işte görüyorsunuz...’

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 15 tesisin temel atma töreni ve 18 tesisin de açılışını yapmak üzere Burdur'a geldi. Burdur'da halka seslenen Eroğlu; "MHP lideri Bahçeli her şeye "Hayır" dedi. "Hayırcı başkan" oldu. MHP'li kardeşlerimize sesleneceğiz, onları da kucaklayacağız. Devlet Bahçeli, işte görüyorsunuz..." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı ve Burdur'un fahri hemşerisi Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yapmak üzere Burdur'a geldi. Isparta ilinden helikopterle Burdur Stadı'na inen Eroğlu'nu, Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Burdur protokolü karşıladı.

BURDUR VALİLİĞİ ZİYARETİ

Bakan Eroğlu, Burdur Valiliği ziyaretinde basın toplantısı düzenledi. Burdur'daki habercilere Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yatırımlarını anlatan Bakan Eroğlu, Burdur'a 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yapmak üzere geldiklerini açıkladı.

Yatırımlar ile Burdur'da 75 bin 160 dekar arazinin sulanacağını vurgulayan Bakan Eroğlu: "Açılışını yapacağımız ve temelini atacağımız bu tesislerle 75 bin 160 dekar arazi sulanacak. Burdur şehir merkezi, bir ilçe ve 15 köy taşkınlardan korunacak. Burdur'un orman varlığının arttırılmasının yanında erozyonla mücadele edilecek. 295 dekar alanda ceviz, badem ve fıstık çamı fidanları ile gelir getirici tür ağaçlandırma çalışması yapılarak, vatandaşlarımıza ek gelir sağlanacak. Orman köylülerimize kredi ve destek sağlanacak. Orman yolları ve onarımı ile yangınla etkin mücadele sağlanacak. Tabiat parkının çevre düzenlemesi yapılırken, ulaşım kolaylığı da sağlanacak. Hava tahminlerinin daha sağlıklı ve zamanında yapılması sağlanacak" diye konuştu.

TESİSLERİN AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Burdur'da hayata geçirilen 162 milyon TL tutarındaki 33 tesisin açılış töreni, Şeker Meydanı'nda düzenlendi. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Genel Müdürler, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Burdur İl Genel Sekreteri Servet Olpak, AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, Burdur 22.23.24'üncü Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Özçelik, AK Parti 26. Dönem 3. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Özcan ve vatandaşlar katıldı. Bakan Eroğlu törende yaptığı konuşmasından sonra baraj müteahhitleriyle pazarlık yaparak, sözleşme imzaladı. Tören, Bakan Eroğlu'nun, kayısı, baden ve ceviz fidanı dağıtması ile sona erdi.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Bakan Eroğlu, Burdur programında son olarak AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partilileriyle buluştu. 1 Kasım Genel Seçimlerinin memleket meselesi olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu: "Bütün şer güçler Türkiye'nin önünü kesmek için çalışıyor, gayret ediyor. Dolayısıyla millet olarak biz de onlara karşı gerçekten destansı bir cevap vermemiz lazım" dedi.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Muhalefeti eleştiren Bakan Eroğlu: "Biliyorsunuz MHP lideri Bahçeli her şeye "Hayır" dedi. "Hayırcı başkan" oldu. MHP'li kardeşlerimize sesleneceğiz, onları da kucaklayacağız. Devlet Bahçeli, işte görüyorsunuz... CHP'nin zihniyeti malum. Allah aşkına, Burdurlu kardeşlerimiz bayrağına, vatanına bağlı, dinine, diyanetine bağlı insanlardır. Bakın CHP aynı zihniyeti devam ettiriyor. Genlerine işlemiş. "Hadi bismillah" dediğimizden bile alınmış, nasıl oluyor? "Haydi bismillah" dediğimizde gitti Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) itiraz etti. Demek ki onların böyle bir niyeti yok. Bunu buradaki CHP'li kardeşlerimize anlatalım. Burdur'daki kardeşlerimizin frekansıyla, mevcut CHP'nin frekansı tutmaz, uymaz. Bunu anlatalım lütfen. Neticede bu meselenin vatan, millet, memleket meselesi olduğunu kapı kapı dolaşarak..." diye konuştu.

"TERÖRE KARŞI EN KAPSAMLI MÜCADELE ŞU ANDA YAPILIYOR"

Terörle mücadelede kararlı olduklarını yineleyen Bakan Eroğlu: "Bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için canların seve seve feda eden şehitlerimiz sayesinde bu hayattayız. Onların ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Ama şunu da unutmayın, teröre karşı en kapsamlı, en köklü mücadele şu anda Türkiye Cumhuriyeti hükümeti yapıyor. Sayın Başbakanımız şunu söyledi; "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek'. O bakımdan kararlıyız inşallah. Allah başka kaza bela göstermesin. Bilhassa şer güçlerinin hilelerini inşallah Rabbim onların başlarına geçirsin. Türkiye ile oyun oynayanların oyunlarını, hilelerini onlara yönlendirsin inşallah. Başlarına geçirsin" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler