Bakan Demir için 75 koyun feda!

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir için 75 koyun kesildi.Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa De

Bakan Demir için 75 koyun feda!

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir için 75 koyun kesildi.

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, "Halkın refahı ve huzuru için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu milletin hakkını hukukunu savunmak bizim şiarımızdır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak bizim birinci vazifemizdir. Milletin imkanlarını, millete seferber etmek yine bizim şiarımızdır. Bugüne kadar elhamdülillah bunu yaptık ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Bakın Mardin'de bütün tapu sicil müdürlüklerini tamamen yenileyerek şahane bir şekilde yapıp özel bankalardan daha iyi hizmet verecek hale getireceğiz.

Her tapu sicil müdürlüğü bulunduğu ilçeden en iyi hizmet veren banka şubesinden daha iyi olacak. Sayın Başbakan'ı izliyorsunuz sanki bugün iktidara gelmiş gibi azimle zevkle devam ediyor. Bulunduğumuz yerler millete hizmet yerleridir, millete caka satma yeri değildir, gururlanma yeri değildir, kibirlenme yeri değildir. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler