Bakan Bayraktar'ın At Sevgisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Uşak programı kapsamında Uşak Belediyesi Atlı Rehabilitasyon Binicilik Tesisi'ne gezerek, buradaki atları sevdi.Bakan Bayraktar, Uşak ziyaretinde ilk olarak Valiliği ziyaret etti, ardından ise Uşak Ak Parti il

Bakan Bayraktar'ın At Sevgisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Uşak programı kapsamında Uşak Belediyesi Atlı Rehabilitasyon Binicilik Tesisi'ne gezerek, buradaki atları sevdi.

Bakan Bayraktar, Uşak ziyaretinde ilk olarak Valiliği ziyaret etti, ardından ise Uşak Ak Parti il Başkanlığını ziyaret etti, Uşak Belediyesi Kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni ve dokumacılar sitesi kura törenine katıldı.
 
Program kapsamında yine katı atık düzenli depolama tesisinin açılışına katıldı.
 
Daha sonra ise NTV canlı yayınında kentsel dönüşüm ile ilgili değerlendirmeler yaptı.
 
BAKAN BAYRAKTAR “ATLARI” SEVDİ…
Bakan Erdoğan Bayraktar açılışların ardından ise Uşak Belediyesi Atlı Rehabilitasyon Binicilik Tesisi'ne gezdi.
 
Burada bayan ve erkek cirit takımlarının müsabakasını izledi, tesislerdeki atlar hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Bayraktar önce şeker verdi daha sonra ise atları sevdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset