Bakan Bayraktar'dan operasyon açıklaması

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında oğlu da gözaltına alınan ve serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ilk kez konuştu.Türkiyeyi sarsan tarihi yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayr

Bakan Bayraktar'dan operasyon açıklaması

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında oğlu da gözaltına alınan ve serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ilk kez konuştu.

Türkiyeyi sarsan tarihi yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da gözaltına alınmıştı. Olay gününden beri sessizliğini koruyan Bakan Bayraktar, oğlu dün akşam serbest bırakıldıktan sonra konuyla ilgili ilk açıklamasını bugün yaptı.

Bayraktar, suçlamalarla ilgili, "Yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlum Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da olduğu kişilerin tamamı tutuklanmayı gerektirecek bir unsura rastlanmadığı için serbest bırakılmışlardır.  Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla bir ilgisi bulunmamaktadır.  Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır.  Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor hukukun üstünlüğüne ve Masumiyet karinesine özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler