Bakan Bayraktar Van'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile depremden sonra yapılan çalışmaları yerinde görmek ve son durumu değerlendirmek üzere Van’a gitti.Bakan Erdoğan Bayraktar ve Başbakan Yardımcısı Atalay, Van Ferit Melen Hav

Bakan Bayraktar Van'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile depremden sonra yapılan çalışmaları yerinde görmek ve son durumu değerlendirmek üzere Van’a gitti.

Bakan Erdoğan Bayraktar ve Başbakan Yardımcısı Atalay, Van Ferit Melen Havaalanında, Vali Münir Karaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, Emniyet Müdürü Mustafa Uçtan ve partililer tarafından karşılandı.

450.20120215092201.jpg

Daha sonra valiliğe geçen Bakan Bayraktar ve Başbakan Yardımcısı Atalay, Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Toplantıya iki bakanın yanı sıra TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay da katıldı.

Bakan Erdoğan Bayraktar ve Başbakan Yardımcısı Atalay depremden sonra kentte yürütülen çalışmalarla ilgili valilikte brifing aldıktan sonra, Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan “Anadolu Konteyner Kent”te incelemelerde bulundu. Burada kurulan 0-6 yaş çocuk kreşi ve kadınlar için yapılan Kuran Kursu’nu gezen iki bakan, çocuk ve kadınlarla sohbet etti.

4500.20120215092213.jpg

Konteyner kentteki incelemelerinden sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve Yerleşkesi’nde bulunan Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde incelemelerine devam eden iki bakan, hastaneyle ilgili Rektör Prof. Dr. Peyami Battal’dan bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler