Bakan Bayraktar, İtalya'da

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Birleşmiş Milletler (BM) HABITAT örgütü tarafından altıncısı düzenlenen Dünya Şehircilik Forumu'na katılmak üzere İtalya'nın Napoli kentine geldi.  Bakan Bayraktar ve beraberindeki heyeti, Napoli havalimanınd

Bakan Bayraktar, İtalya'da

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Birleşmiş Milletler (BM) HABITAT örgütü tarafından altıncısı düzenlenen Dünya Şehircilik Forumu'na katılmak üzere İtalya'nın Napoli kentine geldi. 

 Bakan Bayraktar ve beraberindeki heyeti, Napoli havalimanında Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil karşıladı.

Bayraktar, yarın resmi törenle açılacak 6. Dünya Şehircilik Forumu'na katılarak, bakanlar konferansında Türkiye'yi temsil edecek.

Bayraktar ile birlikte Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı Başkanlığı ve yine BM'ye bağlı Yerel Yönetimler Danışma Komitesi (UNACLA) başkanlığını yürüten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman da Napoli'ye geldi.

Bakan Bayraktar, Napoli'deki temaslarını tamamladıktan sonra resmi ziyaret için 4 Eylül salı günü İtalya'dan Tunus'a geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset