Bakan Akdağ'dan geri adım!

Recep Akdağ, Batman'da yaptığı bir ziyarette durumlarının iyileştirilmesini isteyen görme engelli sağlık çalışanına, 'Senin gözlerin görmüyor sana iş de vermişiz daha ne yapalım' demişti.Batman'da geçtiğimiz pazar günü Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batm

Bakan Akdağ'dan geri adım!

Recep Akdağ, Batman'da yaptığı bir ziyarette durumlarının iyileştirilmesini isteyen görme engelli sağlık çalışanına, 'Senin gözlerin görmüyor sana iş de vermişiz daha ne yapalım' demişti.

Batman'da geçtiğimiz pazar günü Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne giderek, incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, personelle yemek yerken çalışanlar sorunlarını iletmiş, görme engelli Nurullah Mehmetoğlu Bakan Akdağ'a sorunlarını anlatmak istemişti.

 

KOŞULLARIN İYİLEŞTİRİLMESİNİ İSTEMİŞTİ

Engelli işçi Nurullah Mehmetoğlu, "Biz burada asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarının iyileştirilmesini istiyoruz" şikayeti üzereine, Bakan Akdağ, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Para kazanıyorsun değil mi? Hadi bakalım" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset