Bahçeli'ye saldırı operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda MHP lideri Bahçeli'nin Diyarbakır mitinginde provokasyon amaçlı eylem hazırlığında olan 15 kişi gözaltına alındı.Yakalanan kişilerin Diyarbakır mitinginde MHP'li kitlenin içine girerek eylem yapma hazır

Bahçeli'ye saldırı operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda MHP lideri Bahçeli'nin Diyarbakır mitinginde provokasyon amaçlı eylem hazırlığında olan 15 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan kişilerin Diyarbakır mitinginde MHP'li kitlenin içine girerek eylem yapma hazırlığında olduğu söyleniyor. Bir diğer iddiaya göre de gözaltına alınanlar MHP'li.

İstihbarat şube tarafından bir süredir izlenen bu MHP'li grup, Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır'daki mitingi sırasında MHP'li kitlenin arasına girerek bıçak ve silahla provokasyon düzenleyecekti. Ayrıca gözaltına alınan kişilerin daha önce cinayet ve gasptan sabıkaları olduğu da söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset