Bahçeli;"Senden korkan senin gibi olsun"

 Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, 4. yargı paketindeki düzenlemeleri ve KCK tutuklularının serbest bırakılmasını sert bir şekilde eleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. PKK'nın AKP’nin sırtını yer

Bahçeli;"Senden korkan senin gibi olsun"

 

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, 4. yargı paketindeki düzenlemeleri ve KCK tutuklularının serbest bırakılmasını sert bir şekilde eleştirdi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
 
PKK'nın AKP’nin sırtını yere getirmek için tüm gücüyle yüklendiğini ve yüklenmeye devam ettiğini ifade eden Bahçeli, "Bu arda 4. Yargı paketi kabul edilmiş ve bu yolla PKK’ya bol kepçeden ikramda bulunulmuştur. PKK propagandasına yasal kılıf dikilmiştir. KCK tutukluları kalabalıklar halinde özgürlüklerine kavuşmaya başlamışlardır." dedi.
 
Bahçeli, terörle mücadelede çözüm sürecinde yaşanan gelişmeleri şöyle değerlendirdi:
 
Başbakan Erdoğan çözüm sürecinin kabul ettirebilmek için girmeyeceği kılığın, yapmayacağı çirkinliğin olmadığını şu ana kadar ispatlamıştır. Başbakan ve hükümet bölünmekten fayda ummaktadır. Etnik temelli çatlamada çözüm aramaktadır. Başbakan Erdoğan’ın yaptığı bütün konuşmalarında bulunduğu bütün ortamlarda bir tek meselesi Türk milletinin nasıl bölüneceği ileri sürmek olmuştur. Başbakan Müslüman Türk milletine saygısızlık içindedir. Efendimizin kutlu mesajlarını eşkıyayı aklamak için yüzsüzce kullanmaktadır.
 
"PKK Propagandasına Yasal Kılıf"
 
Gidişata baktığımıza her gün akıllara durgunluk veren beyan gündeme bomba gibi düşmektedir. PKK AKP’nin sırtını yere getirmek için tüm gücüyle yüklenmiş ve yüklenmeye devam etmektedir. Bu arda 4. Yargı paketi kabul edilmiş ve bu yolla PKK’ya bol kepçeden ikramda bulunulmuştur. PKK propagandasına yasal kılıf dikilmiştir. KCK tutukluları kalabalıklar halinde özgürlüklerine kavuşmaya başlamışlardır.
 
"PKK'dan Rest AKP'den Jest"
 
Başbakan Erdoğan dipsiz bir kuyuya düşmüş ve bölücülüğün akıntısına kapılmış durumdadır. PKK Türkiye’nin bölünmesi istemekte AKP bunu hevesle yapmaktadır. PKK Türk vatanında hak iddia etmekte AKP bunun için fırsat kullanmaktadır. PKK somurtmakta, AKP gönül alma çabasındadır. PKK rest çekmekte AKP jest üzerine jest yapmaktadır. İmralı canisinin 2009’da belirlediği kanlı yol haritası, ölüm rotası AKP tarafından yerine getirilmektedir. İmralı canisi 1921 anayasasını övmüş, sorunların 1924’ten sonra başladığını söylemiş, akil insanlar heyeti kurulması gerektiğini söylemiş, Başbakan da aynısını yapmıştır.
 
"Teröriste Tazminat Öneren Akil Değil Şöhret Avcısı"
 
Teröristlere tazminat ödenmesi gerektiğini söylemek nasıl bir insanlık nasıl bir akilliktir. Bunlar Türk milletinin sırtındaki kamburdur. Bunlar şöhret avcısıdır. Bunların derdi Türkiye’nin bölünmesi bölücülüğün kurumsallaşması ve PKK’nın dağdan inerek Türkiye’yi esir almasıdır. Ancak Türk milletinin bunlar gibilerine karnı toktur. Başbakan’ın sürece kattığı ve diz çöktüğü İmralı canisi ve PKK bu ülke için çıban başıdır. Türkiye eline bebek kanları bulaşmış hain teröristlerden medet beklemektedir.
 
"PKK Bir Yere Gitmez"
 
PKK Türkiye’yi tam tesllim almadan bir yere gitmeyecektir. Teröristler şayet sınır dışına çıkarlarsa güvenlik güçlerinin nasıl davranacağı tartışılmaktadır. Farz edelim ki Başbakan sınırlardaki teröristlerin geçişi için izin verse bile bu emrin geçerliliği olacak mıdır? Kanunsuz emrin uygulanması halinde emri veren de icra eden de suç işlemiş sayılacaktır. Mehmetçiğimiz on binlerce insanımızı katletmiş canilere nasıl göz yumacaktır. Başbakan bunu aklından geçiriyorsa böyle bir emir vermeyi düşünmemelidir.
 
"BASKIN ORAN'IN SÖZLERİNE TEPKİ"
 
63'lükler psikolojik harekata başlamış. 63 aklı karışık hükümet imkanlarıyla gitmiştir. Ege'nin bir hain akil insanlardan birisi "Sen müzakere yaptığın insanlara hala terörist dersen kafalarda soru birikir" derken akillerin aklındakini söylemiştir. Bu çürümüş şahıs ulus devlete karşı olduğunu sıkılmadan açıklamıştı.
 
Yine 63 aklı karışıklardan birisi PKK'ya tazminat verilmesinden bahsetmiş, bir diğeri Türklerin Kürtlere borcu olduğunu söylemiştir. İşte AKP-PKK işbirliği ile toplanan sözde akillerin sözleri bunlardır. Acaba bu sözlerin sahipleri bölücü, ırkçı değil midir? Türk Kürt ayrımını kaşımak kalleşlik değil midir?
 
"AKİLLER PKK TETİKÇİSİDİR"
 
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak adına PKK'ya tazminat isteyenler nasıl bir akilliktir Bunlar PKK'nın akilleri midir? Bizim 63'lüklerle ilgiili söylediğimiz ne varsa ortaya çıkmaktadır. Bunlar PKK tetikçileridir, Türk milletinin sırtındaki kamburdur. 63'lüklerden bir çoğu şehidimizin haklarını aklarına getirmemiştir. Bunlar ünvan ve para ve şöhret avcısıdır. Bunların derdi kanın durması değil Türkiye'nin bölünmesi ve PKK'nın dağdan inerken Türkiye'yi esir almasıdır.
 
Damat Ferit'in nasihat heyeti ne şekilde yenilmişse bunlar da yenileceklerdir. Türk milleti mukadderatına gözü gibi bakacaktır. Milletimiz bölücü teröristleri hakkı yenmiş olarak gösterenlere itirazını gösterecektir.
 
Soruyorum bugünkü ihanet tablosunda silahı kimin nasıl ne şekilde bırakacağını anlayanınız var mıdır? Terör örgütünün herhangi bir mensubunda pişmanlık, suçluluk var mıdır? Dün yaptıkları katliamları bugün yapmayacaklarına dair bir pişmanlık var mıdır?
 
Bazı teröristler sınır ötesindeki inlerine sembolik olarak gitse bile çok sayıda olanlarının gitmedikleri bilinmektedir.
 
SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN
 
Kalpazanlıktan, sahtecilikten hakkında fezlekeler bulunan birisi bize dürüstlük dersi vermeye kalkışmaktadır. Sayın Başbakan! Bilmelisin ki senden korkan senin gibi olsun! Senden çekinen de senin gibi işbirlikten sabıka yesin. Kalpazanlıklara, işbirlikçilere, dünürlere eyvallahımız yoktur.
 
Allaha şükürler olsun ki bizim de içinde olduğumuz 57. hükümet döneminde veremeyeceğimiz hesap yoktur. Çiğ süt içmediğimizden karnımızın ağrıması mümkün değildir.
 
TAŞ MEDRESE BURADA
 
 Her şeyimizi incelemeli araştırmalı gün yüzüne çıkarmalıdır. bunları yapmazsan namertsin. Biz ki arkasına bakarak yürüyenlerden, mazisinden yüzü kızaranlardan olmadık. Türk milletinin hayrı için bir bedel ödememiz gerekiyorsa bedel ödemekten çekinmeyiz. yargı emrindedir, kolluk güçleri talimat beklemektedir. Dava arkadaşlarımı tehdit ederek bölünmeye rıza göstereceğimizi sanıyorsa aklını kaçırmıştır. Biz korkmayız, ülkülerimizden vazgeçmeyiz. İşte Taş Medrese burada!
 
ERDOĞAN'A İKİ TEKLİF
 
Başbakan Erdoğan'a iki teklifim olacak, dokunulmazlığımı süratle kaldır. MHP'liler de buna olumlu oy kullanacak. İkincisi de 57. hükümet için Meclis Komisyonu hemen kurulmalıdır. Başbakan'ın elini rahatlatmak için hatta MHP bu komisyona üye de vermeyebilecektir. Ancak Başbakan ve partisi bizi inceleyecekse biz de onları araştırmalıyız. Bizim de komison kurmamız için önümüz açılmalı. Biz de 58, 59, 60 ve 61. hükümetin tüm işlerini araştıralım. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın. Yüreği yetiyorsa, aklı kesiyorsa bu davetimize kulak vermelidir. Biz kimin ne olduğunu millet huzurunda ortaya çıkmasını istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler