Bahçeli'den ülkü ocaklarına talimat

KKTC Ülkü Ocakları, KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefat ettiği Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi önünde Türk ve KKTC bayrağı açtı.BAHÇELİ TALİMAT VERDİ Ocak Başkanı Alper Hasta, basına yaptığı açıklamada, ''KKTC Ülkü Ocakları olarak ada

Bahçeli'den ülkü ocaklarına talimat

KKTC Ülkü Ocakları, KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefat ettiği Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi önünde Türk ve KKTC bayrağı açtı.

BAHÇELİ TALİMAT VERDİ
Ocak Başkanı Alper Hasta, basına yaptığı açıklamada, ''KKTC Ülkü Ocakları olarak ada içerisindeki bütün faaliyetlerimize cenaze törenine kadar ara vermiş bulunmaktayız. Genel başkanımız Devlet Bahçeli tarafından bize verilen talimat bu şekilde. Cenaze defnedilene kadar bizler burada olacağız. Türk dünyasının başı sağolsun. Acımız büyüktür'' dedi.

"KIBRIS TÜRK HALKI BABASINI KAYBETTİ"
Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu Başkanı Adem Koç da AA'ya yaptığı açıklamada,''Dünya aslında bir liderini kaybetmiştir'' dedi.

Kıbrıs Türk halkının çok önemli bir değerini kaybettiğini ifade eden Koç, Denktaş'ın avukat kimliği yanında dünyaya damgasını vuran bir siyaset adamı olduğunu kaydetti.

Koç, ''Avukatlığını tamamen Kıbrıs davasını savunma adına kullanmıştır. Bizler bugün burada tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Kıbrıs Türk halkı babasını kaybetmiştir. Rauf Denktaş'ın nezdinde kurulan KKTC eminim Anavatan Türkiye'nin desteğiyle ilelebet yaşatılacaktır. Nice Rauf Denktaş'lar inşallah bundan sonra da yetişmeye devam edecektir'' dedi.

Denktaş'ın Annan Planı döneminde de KKTC'nin her karışına sahip çıktığını ve ''bir karış toprağı dahi vermeyiz, bu topraklar şehit kanlarıyla sulanmıştır'' diyerek son noktayı koyduğunu anlatan Adem Koç, ''Denktaş ailesinin ve Kıbrıs Türk halkının başı sağolsun. Cenazesi Denktaş'a yakışır bir şekilde defnedilecektir. Dünya aslında bir liderini kaybetmiştir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler