Bahçeli'den "Ukrayna" uyarısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin Tunus, Mısır, Libya, Suriye ve Ukrayna gibi olmasını istemediklerini belirterek, ’Bu ülke, bu millet bizim. Türkiye’nin böyle olmasını istemiyoruz’’ dedi. Yerel seçim çalışmaları d

Bahçeli'den "Ukrayna" uyarısı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin Tunus, Mısır, Libya, Suriye ve Ukrayna gibi olmasını istemediklerini belirterek, ’Bu ülke, bu millet bizim. Türkiye’nin böyle olmasını istemiyoruz’’ dedi.
 
Yerel seçim çalışmaları dahilinde Yozgat’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret ettikten sonra partililere hitaben yaptığı konuşmada, ’’Türkiye’nin Tunus, Mısır, Libya, Suriye ve Ukrayna gibi olmasını istemiyoruz. Türkiye’nin gidişatı iyi değil, Türkiye’nin şu anki durumu Türkiye’yi sosyal kargaşaya sokabilir, halk ayaklanmalarına vesile olabilir. Bölünme eşiğindeki bir Türkiye ile bir iç çatışmanın işareti verilebilir. Türkiye karmakarışık olabilir’’ şeklinde konuştu. Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
’’İşte Ukrayna’yı gördünüz. 3 gün evvel 86 kişinin katliamı ile devlet başkanının kaçmasına ve orada bir sürü kargaşanın, ayaklanmanın yaşanmasına şahit olduk. Bu ülke, bu millet bizim. Türkiye’nin böyle olmasını istemiyoruz. Olmamalıdır. Önce ve ülkem ve milletim, sonra da partim demesini bilmeliyiz.’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler