Bahçeli'den sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin birileri tarafından bölünmek istendiğini söyledi. Bahçeli, "Tarihimize saldırıyorlar, milliyetçiliği suçluyorlar, Türklüğe suikast düzenliyorlar. Yetmedi, milli güvenliğimize fitne saçıyorlar, milli kimliğimiz

Bahçeli'den sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin birileri tarafından bölünmek istendiğini söyledi. Bahçeli, "Tarihimize saldırıyorlar, milliyetçiliği suçluyorlar, Türklüğe suikast düzenliyorlar. Yetmedi, milli güvenliğimize fitne saçıyorlar, milli kimliğimizi bulandırmak ve budamak için komplolardan medet umuyorlar. Ermeni diasporasına, yüzbinlerce Müslüman-Türk'ü vahşice katleden şerefsizlere taziyede bulunuyorlar, zımnen özürler diliyorlar." dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlamaları ve 2. Türk Gençlik Kurultayı Arena Spor Salonu'nda gerçekleşti. Buradaki etkinlik yöresel halk oyunları ve konserlerle başladı. Konserin ardından konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair mesajlar verdi.

Gençliğin diri ve dinamik olduğunu belirten Bahçeli, şöyle devam etti: "Allah'a çok şükür gençliğimiz dinamik ve dipdiridir. Meselelerin farkında gelişmelerin pür dikkat takipçisidir. Taşıdığı sorumluluğun bilincindedir. Gençliği çalışkan olan bir milletin yolu açıktır. Boş bir torba nasıl ayakta duramazsa gençliği mecalsiz bir toplum o denli ayakta kalamaz."

Bahçeli, "Bozgunların ardından bu olgu yatmaktadır. Dünü ile barışık gelecek ülkülerine sadık maneviyatına sımsıkı sarılmış her anlamda potansiyel bir güçtür. Bu salonda bu gücün ta kendisi vardır. Bu salonda Türk gençliğinin özü ve özeti hazırdır. Türk milletinin içinden çıkan kurt bakışlı, hilal kaşlı Milliyetçi Ülkücü hareketin neferleri durmaktadır." dedi.

"TÜRKLÜĞE SUİKAST DÜZENLİYORLAR"

Türkiye'nin bölünmek istendiğini dile getiren Bahçeli, şunları söyledi: "Bizi bölmek istiyorlar. Birbirimize girmemizi, birbirimizden kopmamızı planlıyorlar. Küsüp ayrılmamız için haince, alçakça tezgah kuruyorlar. Bir avuç terörist yollara zaman ayarlı bomba döşüyor, bir avuç eşkıya askerlerimizi kaçırıp pazarlıklarla psikolojik üstünlük arayışına giriyor. Hem dahili hem de harici mihraklar son yurdumuza etnik düğüm atmayı projelendiriyorlar. Tarihimize saldırıyorlar, milliyetçiliği suçluyorlar, Türklüğe suikast düzenliyorlar. Yetmedi, milli güvenliğimize fitne saçıyorlar, milli kimliğimizi bulandırmak ve budamak için komplolardan medet umuyorlar. Ermeni diasporasına, yüzbinlerce Müslüman-Türk'ü vahşice katleden şerefsizlere taziyede bulunuyorlar, zımnen özürler diliyorlar."

Bahçeli, şöyle devam etti: "Binbir badireyle, onca ızdırapla yurt yaptığımız bu toprakları elimizden almak, bu cennet vatanı yeryüzü cehennemi yapmak için namertler görev başındadır. Türkiye'yi yönetenlerin vizyonsuzluğu ve gayri milli zihniyeti sebebiyle yabancı başkentlerin peydahladığı, doğrudan Türk vatanını ve mücavir alanlarını hedef alan yeni devletler dayatılmaktadır. Eğer bu gelişmeleri milli bir yelpazeden okuyamazsak, gerekli tedbirleri alamazsak ve son vatanımızın siyasi fikriyatıyla eklemleyemezsek, mukadderat dağılma olacaktır. Bugün karşımızdaki tehlike de budur. İnsanlığın geçmişi, tarihin çöplüğü bu riski öngörememiş yöneticilerin ve devletlerin kalıntılarıyla doludur. İkaz ediyorum; coğrafyamız tartışılırsa, milletimiz; milletimiz tartışılırsa devletimiz; devletimiz tartışılarsa bayrağımız ve bayrağımız tartışılırsa varlığımız ve bağımsızlığımız ateşe atılacaktır. Bunlar ne fantezi, ne vehim, ne sendrom, ne de paranoyadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset