Bahçeli'den Püskevit'den sonra 'Yavşamak'

 MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul İl Başkanlığı'nın Şişli'de düzenlediği bayramlaşma töreninde hükümete, Bdp'ye ve MHP Genel Başkan adaylarına yüklenirken kağıttan okumak yerine prompter kullanması dikkat çekti.Konuşmaları genellikle kağıt üzerinden ya

Bahçeli'den Püskevit'den sonra 'Yavşamak'

 MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul İl Başkanlığı'nın Şişli'de düzenlediği bayramlaşma töreninde hükümete, Bdp'ye ve MHP Genel Başkan adaylarına yüklenirken kağıttan okumak yerine prompter kullanması dikkat çekti.

Konuşmaları genellikle kağıt üzerinden yapan Bahçeli bu kez konuşmasını okumak için kullandığı prompterın azizliğine uğradı.

YAŞAMAK YERİNE "YAVŞAMAK" DEDİ

4 Kasım'da yapılacak olağan kongrenin adeta provası havasında yapılan Bayram konuşmasını prompter adındaki okuma camından yapan Bahçeli, "Yaşamak için" yerine "Yavşamak için" ifadelerini kullandı. Hemen ardından da "linç etmeyi" demek için birkaç saniye beklemek zorunda kaldı.

Böylelikle konuşmalarını kağıt üzerinden yapan Bahçeli'nin prompter denemesi ilginç anlara sahne oldu.

GAFLARI OLAY YARATIYOR

Püskevit, Ekönömi, 36 altık esnik örsun unsur görsun ve daha niceleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gafları her zaman fenomen oluyor.

Hatta Devlet Bahçeli'nin en komik gaflarından özel videolar bile sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler