Bahçeli'den iktidar sözü!

Bahçeli, miting alanına Ülkü Ocakları mensubu takım elbiseli gençlerin oluşturduğu koridor içinde 'Bozkurt' işaretleri altında kürsüye çıktı."VALLAHİ İKTİDAR OLACAĞIZ"Devlet Bahçeli, 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitinglerinin 6'ıncısını Elazığ İstasyon

Bahçeli'den iktidar sözü!

Bahçeli, miting alanına Ülkü Ocakları mensubu takım elbiseli gençlerin oluşturduğu koridor içinde 'Bozkurt' işaretleri altında kürsüye çıktı.

"VALLAHİ İKTİDAR OLACAĞIZ"

Devlet Bahçeli, 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitinglerinin 6'ıncısını Elazığ İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirdi. Sık sık 'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganlarının atıldığı mitingdeki konuşmasında Bahçeli, 'kardeşlik sembolü' olarak nitelediği Elazığlılar ile iftihar ettiğini belirterek, konuşmasında şunları söyledi:

AKP’ye oy vermiş muhterem vatandaşlarım, tehlikeyi fark ediniz. Türkiye’nin uçuruma sürüklendiğini anlayınız. Türk milletinin felaketin kıyısında, iflasın sınırında ve kavganın eşiğinde olduğunu idrak ediniz. Daha geç olmadan Kürdistan’a giden yolları tıkayınız ve oyunu bozarak, AKP’yi uyararak iktidardan indiriniz. Sizler, 5 Haziran 2011 tarihinde, büyük bir sevgi seli altında bize yönelik aynen şunları söylemiştiniz: 'Vallahi olacak, billahi olacak, MHP bu sene iktidar olacak.' Allah nasip etmediğinden 2011’de olmadı ama önümüzdeki dönemde inşallah olacaktır. Ben de şu an diyorum ki, vallahi firavunların kalesini, zalimlerin sultasını devirerek iktidar olacağız. Vallahi BOP eşbaşkanından sizleri kurtararak iktidara koşacağız. Vallahi bu fetret devrinin hesabını sorarak iktidara ulaşacağız. Vallahi hainlerin korkulu rüyası olarak iktidara mührümüzü vuracağız. Billahi milletimizi böldürmeyeceğiz, devletimizi yıktırmayacağız, Elazığ’ın sözünü ve beklentisini yerde bırakmayarak Türk milletini ve Elazığ’ı iktidar yapacağız.

"ZAZA KARDEŞLERİM, OYUN BÜYÜK VE ACIMASIZ"

Açık hava toplantılarımız haydutlara korku salmıştır. Fitnecilere, dalaverecilere gözdağı vermiştir. Türk milletini bölmeye çalışan mihrakları korkudan titretmiştir. İnşallah heveslerinin kursaklarında kalacağı günlere de az kalmıştır. Teröristlerin, çözüm şarlatanlarının oyunları amacına ulaşamayacak ve huzurumuzu bozamayacaktır. Bölmenin parçalanmanın nöbetini tutan zihniyetlere sırtımızı döndük. Soy sop çetelesi tutmadık. Tarihin hiçbir değerinde ırkçılık yapmadık. AKP gelesiye kadar köken izi sürülmemiş, etnik menşei araştırılmamıştır. Görüyorsunuz sözde Kürt müteahhitleri birliğimizi çekemiyorlar. Zaza kardeşlerim, oyun büyük acımasıdır ve vahimdir. Artık görmezden gelme lüksünmüş kalmamıştır. Vatanımızı istiyorlar hala duracakmışsınız. Milletimizi bölmek istiyorlar hala bekleyecek misiniz?

"AKP MESELEYE TAMAMEN OY GÖZÜYLE BAKIYOR"

Bir yanda BDP,PKK bir yandan AKP, CHP ve BOP rezilliği sizlerin üzerinde hesap ve spekülasyon yapmaktadır. Kürt kökenli vatandaşlarımın, kardeşlerimin aklını çelip bölünmeye razı etmeye çalışan bu alçaklar son sürat zehir imal etmektedir. Cinayet örgütü PKK, Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olduğunu ahlaksızca iddia etmekte İmralı canisi yattığı hücrede sözde liderlik pozları ve mesajları vermektedir. Bunlar asla doğru değildir. Kürt kökenli kardeşim bebekleri katleden, kızlar kadınları yaşlıları canice kurşunlayan terör örgütüyle yan yana durmamış ve durmayacaktır. AKP ise meseleye tamamen oy gözü ile bakmakta yüzde hesaplarıyla temelsiz anketlerle Kürt kökenli kardeşlerimi istismar etmektedir.

Kürt kökenli kardeşim yıllardan beri iki arada bir derede kalmıştır.PKK'nın baskı ve cinayetleri ile devlet içinde yuvalanmış bazı odakların yanlışları vatanımızın bu bölgesinde şikayetleri ve feryatları artırmıştır. Artık Türkiye kardeşlik şiarıyla ve umutla geleceğe bakmalıdır.

"KÜRT KARDEŞLERİMİZİ KUCAKLAMAYA MHP HER ZAMAN VAR"

Yeni anayasada statü ve kimlik bekleyenler Anadilde eğitim olsun diyerek küresel planların peşine takılanlar sorarım sizlere Kürt kökenli kardeşlerim kimliksiz statüsüz ve ne olduğu belli olmayan insan yığını mıdır, yoksa büyük Türk milletinin saygın onurlu ve güzide evlatları mıdır? Kürt kardeşlerimizi ABD'nin emrine vermeye nasıl kalkarsınız? Kürt kökenli kardeşlerim daha ne kadar bunlara tahammül edecektir? Barış gibi kavramları kullanarak, cinayet örgütü PKK'nın yanında göstermeye kimin ne hakkı vardır. Kürt kardeşlerimizi Türklerden ayırmadan kucaklamaya MHP her zaman vardır. Ancak bölücü çevrelerce dillendirilen anadilde eğitim konusu milletimizden parça koparmaya çalışanlara eşsiz bir fırsat verecektir.

"TÜRKİYE'Yİ YORGUN VE BİTKİN DÜŞÜRDÜLER"

Okullarda boykot kararı alanların niyeti kimsenin yabancı olmadığı bir zihniyettir. Bunların neden olacağı badireleri bugünden tahmin etmek hiç de zor değildir. Bizim milletimizin ismi büyük Türk milletidir. Bunun dışında yapılacak her teklif özlük haklarımızı çiğnemektedir ki bunda da izin vermemiz mümkün değildir. Maalesef AKP, CHP, BDP ve PKK bir olarak Türkiye'yi yorgun ve bitkin düşürmüştür. Türk milleti senaryosu okyanus ötesinde yazılan kandil çetesi, peşmerge ve sözde aydınların olduğu karanlık bir senaryonun hedefindedir. Başbakan bütün gücünü sizlerin mahvı için harcamaktadır. Varılmak istenen gaye Sevr'in yeniden diriltilmesi ve elimizden kayıp gitmesidir.

"SANKİ SAVAŞ VARMIŞ GİBİ SÜREÇ BAŞLATILDI"

Tabelalardan TC ibaresinin silinmesi hep aynı şirret kampanyasının uzantısıdır. Başbakan Türk milletinin oynanamayacak haklarına saldırmıştır. Buradan Başbakan'a sesleniyoruz. İşte burada toplandık. Bayrak diyerek, vatan diyerek, şehit diyerek haykırıyorlar. Gücün yetiyorsa gel de hepsini fişle. Gel de hepsine biber gazı sık. Kağıttan kaplanlığını Gakgoşlar'a yapamayacağını sen de biliyorsun. Ne var ki PKK'nın tehditlerine gıkını bile çıkaramadığı bellidir. Militan açığını süreç depreminin enkazı arasında kapatmış. Artık caniler şehirlere silahlarıyla birlikte inmiş, kontrol noktaları oluşturmuş. Güvenlik güçleri bunları sadece izlemek zorunda kalmıştır. Fiili durumu yaratan PKK dayatmalarını sıklaştırmıştır. Pervari'de karakolu basan Başbakanın çözüm arkadaşlarıdır. AKP'nin verdiği her taviz teröristlere mermi ve kalaşnikof olarak geri dönmüştür. Başbakan ve hükümeti iblisle masaya oturmuş ve sanki savaş varmış gibi barış süreci başlatmıştır.

"İHANETİN FİTİLİNİ TUTUŞTURAN NETTİR"

Peki PKK için zehir içmekten bahseden sayın Başbakan senin aklına kimler girdi, basiretini kimler bağladı. Nasıl düştün bu çamur dolu batağa? Sen değil miydin Kandil'e gitmeleri için istikamet gösteren. Sen değil miydin PKK ile Türk milletini müzakere eden. Süreç ihanetini fitilini tutuşturan nettir ve bütün oklar başbakanı göstermiştir. Başbakan da bu kepazeliği sonuna kadar sürdüreceğini ilan etmiştir. Hazırlandığı söylenen demokratikleşme paketi PKK'ya açık çektir, lütuftur, hediyedir. Tehlikeyi görünüz. Türkiye'nin uçuruma sürüklendiğini, iflasın eşiğinde olduğunu fark ediniz. Kürdistan'ın önünü tıkayınız ve AKP'yi iktidardan indiriniz.

Firavunların kalesini zalimlerin sultasını devirerek iktidar olacağız.bu fetret devrinin hesabını sorarak iktidara koşacağız. AKP ülkemiz üzerindeki toplumsal yangının nedenidir. Yangın için ağlayan şehit analarının evindedir. Sözüm ona durmak yok hikayeleriyle halkımıza çağrıda bulunmaktadır. Bu yangına hiçbir vicdan sahibinin göz yumması mümkün değildir. Siz zenginleşmediğinize göre suyun başını tutup milli varlıklarınızı peşkeş çekip yolsuzluk santralleri kuran kimlerdir?

"BAŞBAKAN SAVAŞ ÇAĞRISI YAPTI"

Kimlerin palazlandığını sizler biliyorsunuz. Washington'dan Londra'ya Paris'ten Berlin'e kadar para ve servet avcılarının Başbakan'ın arkadaşları olduğu açıktır. Başbakanın sizleri ciddiye aldığı yoktur. Başbakanın aklında BOP'un hedefleri vardır. Başbakan Erdoğan Müslüman coğrafyasına füze atılıp bomba yağdırılması için söz vermiştir. Irak'ta kanları dökülen Müslümanlara yardım ve yataklık sözü verilmiş imzalar atılmıştır. Başbakan 'Vur çık'la olmaz diyerek akıllara durgunluk veren savaş çağrısı yapmıştır.

"TÜRK MİLLETİNİN ONURU ZEDELENDİ"

Her türlü koalisyona gireriz sözleri savaş çağrısı değil midir. BOP'un emrine ve güdümüne girmek kitaba ihanet olmayacak mıdır. Başbakan kimi kandırmaktadır. Başbakanın taahhütleri imkanlarıyla er zaman çelişmiş ve Türk milletinin onurunu aşırı şekilde zedelemiştir. Başbakan Erdoğan ne dediyse sonunu getirememiştir. Kuru sıkı atmaları sonuçsuz kalmıştır.

"BAŞBAKAN SORUYORUM SANA.."

Başbakan soruyorum sana Mavi Marmara için ne yaptın? Suriye için sen ne yaptın? Gezi Parkı'na saldırmaktan, çapulcu diye hakaret etmekten başka sen ne yaptın? Davos'ta 'one minute' dedin arkasından sözüm sunucuyaydı diyerek çark ettin. Esad'a önce kardeşim dedin işine gelmedi diye cani yaptın. Söyler misin bize senin kaç yüzün kaç sıfatın var? Fos çıktın, balon gibi eridin. İhanete çanak tutan iktidardan hesap sormak sizin elinizdedir. Soruyorum sizlere; BOP Eş başkanının yalanlarına kanıp kışkırtmalarına kapılıp sözlerine inanacak mısınız. Tek başına MHP her şeyin üstesinden gelecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset