Bahçeli'den Balyoz kararlarına tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:“HİÇ KİMSE UNUTMAYACAKTIR”“Saldırganlar, eli kanlı caniler dışarıda rahat rahat gezerken, Sayın Engin Alan'ın 18 yıllık cezasının onanmasını hiç kimse izah edemeyecek ve bu rövanşist muameleyi hiç kimse unu

Bahçeli'den Balyoz kararlarına tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:
“HİÇ KİMSE UNUTMAYACAKTIR”
“Saldırganlar, eli kanlı caniler dışarıda rahat rahat gezerken, Sayın Engin Alan'ın 18 yıllık cezasının onanmasını hiç kimse izah edemeyecek ve bu rövanşist muameleyi hiç kimse unutamayacaktır.
“TARİFİ OLMAYAN BİR YANLIŞ”
Gerçek suçlular, bölücü hainler, yolsuzluğa batanlar ve çeteler her yeri kaplamışken siyasi dürtü ve emellerle hareket eden yargının TSK'dan intikam almak için sıraya giren fırsatçılara destek vermesi tarifi olmayan bir yanlıştır.
“RASTLANTI OLARAK NET EDİLMELİ”
Erdoğan'ın 30 Eylül 2013 tarihinde ilan ettiği PKK paketinden kısa bir süre sonra, komutanlara verilen cezaların onaylanması çok manidar bir rastlantı olarak da not edilmelidir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset