Bahçeli'de selfie modasına uydu!

TBMM'nin 94'nci yıl kutlamaları çerçevesinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Fuaye Salonu'nda verdiği 23 Nisan Resepsiyonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra partinin üst düzey yöneticilerde katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP G

Bahçeli'de selfie modasına uydu!
TBMM'nin 94'nci yıl kutlamaları çerçevesinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Fuaye Salonu'nda verdiği 23 Nisan Resepsiyonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra partinin üst düzey yöneticilerde katıldı.
 

324331.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Yusuf Hallaçoğlu ile TBMM Başkanvekili Meral Akşener ve bir grup partili resepsiyonun yapıldığı Fuaye Salonu'nda resepsiyonun sonuna kadar sohbet etti.
 
Burada partililer birlikte bol bol fotoğraf çektirirken, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, kendi telefonuyla 'Selfie' akımına uydu ve aynı kareye kendisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i alarak 'selfie' fotoğrafı çekti.
 
Bu fotoğrafı ise Akşener kendi twitter hesabında bu fotoğrafı 'Oktay Vural beyin selfiesi' diye paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler