Bahçeli;"Alayınıza yazıklar olsun!"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ordu'ya gitti.İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Bahçeli'nin gündeminde çözüm süreci vardı.Bahçeli; "AK Parti, İmralı canisi ve çetesi ile koalisyon kurmuş, BDP yi d

Bahçeli;"Alayınıza yazıklar olsun!"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ordu'ya gitti.

İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Bahçeli'nin gündeminde çözüm süreci vardı.

Bahçeli; "AK Parti, İmralı canisi ve çetesi ile koalisyon kurmuş, BDP yi de posta hizmetleri vermek üzere yanına almıştır. Çözüm ve süreç uydurmasıyla süreç pazarlığında tezgah açan bu grup haysiyet ve şerefini tümüyle elden çıkarmıştır" dedi.

''ZAMANLAMA YANLIŞ''

Görüşmelerin zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyen Bahçeli, kullanılan dili eleştirdi.

"Başbakan Erdoğan Esed'e savurduğu tehditlerin yarısını PKK'ya söyleyememiştir. Sözde çözüm süreci sakızı çiğneyen bu zihniyet PKK nın eylemsel psikolojik moral açısından son derece avantajlı olduğu bir zaman aralığında tuzağa takılmış, müzakere çukuruna düşmüştür. PKK'nın silahından kan damlarken, örgüt iyice başaracağına ve hedeflerini gerçekleştireceğine inanmışken pazarlık yapmak, görüşmelere dalmak Türk Milleti'ne haksızlık, hadsizlik ve sadakatsizliktir" diye konuştu.

"ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN"

MHP Lideri Devlet Bahçeli; ailelerine kavuşan kamu görevlileri hakkında ise şunları söyledi:
 
"Kuşkusuz evlatlarımızın ailelerine kavuşmasından buruk da olsa memnuniyet duyuyoruz. Nitekim bunun aksi de hiç bir şekilde düşünülemeyecektir. Yaşanan rezilliklere görmezden gelip de sevinç çığlıkları atanlara PKK'nın jest yaptığını şuursuzca dile getirenlere insani bir tavır olarak yorumlayanlara, gözaydınlığı temennisinde bulunanlara diyeceğim tek şey vardır, Alayınıza yazıklar olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset