Bahçeli: Yeni adaylar belirlenecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun internete sızdırılan uygunsuz söz ve davranışlar içeren görüntüleri üzerine, her iki ismi de görevden aldı. MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, m

Bahçeli: Yeni adaylar belirlenecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun internete sızdırılan uygunsuz söz ve davranışlar içeren görüntüleri üzerine, her iki ismi de görevden aldı. MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, milletvekili adaylığından istifa ettiği açıklanan Yıldırım ve Çobanoğlu'nun yerine yeni isimlerin YSK'ya gönderileceği bildirildi.

Bahçeli, hızlı ve doğru inisiyatif kullanarak partisinin seçim sürecinde bu konu üzerinden yıpratılmasını engellerken, tavrı ve kararı da siyasi çevrelerce takdire şayan olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset