Bahçeli Twitter’dan gençlere seslendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden gençlere seslendi. Bahçeli, "Gelecek; şuurlu, gururlu, milli sorumluluğun farkında, öz güvenli ve öz disiplinli şekilde değerlerini koruyabilen gençlerin elinde doğacaktır" dedi.MHP lideri Devlet Ba

Bahçeli Twitter’dan gençlere seslendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden gençlere seslendi. Bahçeli, "Gelecek; şuurlu, gururlu, milli sorumluluğun farkında, öz güvenli ve öz disiplinli şekilde değerlerini koruyabilen gençlerin elinde doğacaktır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında gençlere seslenen Bahçeli, "Bu akşam özellikle geleceğiyle ilgili düş kuran, duygularıyla aklının mücadelesini üst perdede yaşayan genç kardeşlerime sesleniyorum.

Tecrübe yalnızca yaşa ve yıllara bağlı bir vasıf olmayıp, bilgi ve görgünün yaşanmışlıklarla yoğrulma, birbirine karışma halidir.

Gençlik hayatın bahar mevsimidir. Her bahar güzel, her bahar renklidir. Bu renkliliği yaşamadan tecrübe limanına demirlemek mümkün değildir.

Kindar değil kim olduğunu bilen, duyarlı ve hassasiyet sahibi gençler bu vatanı, bu milleti, bu ülkeyi geleceğe güvenle taşıyacaktır.

Yanlışa dur demek, geleceğe oy vermek, bizzat Türkiye'nin geleceğini formüle etmek Türk gençliğinin başarısı olacaktır.

Türk gençliği aldanmaz, baskı ve zulme teslim olmaz. Sürüyle uçan kargalara karşı tek başına kartal olmaktır gençlik.

Çakal kanununu tek başına imha eden Bozkurt hükmüdür gençlik. Gençlik ümit çeşmesi, geleceğin müjdesi, hayallerin bereketli vahasıdır.

Bu kıymetin emanetçisi olan Türk gençliği 1 Kasım'da saltanata son vermek için geleceğe oy verecektir. İnancım budur.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler