Bahçeli Twitter'da uyardı

 MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'da üniversitedeki protesto gösterilerini değerlendirdi. Gençlere soğukkanlı olmalarını öneren Bahçeli, şunları yazdı:"Üniversitelerde endişe ettiğim bir gerilim ve öfke hali gün geçtikçe çoğalıyor. Gençlik üzerinde tart

Bahçeli Twitter'da uyardı

 

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'da üniversitedeki protesto gösterilerini değerlendirdi. Gençlere soğukkanlı olmalarını öneren Bahçeli, şunları yazdı:

"Üniversitelerde endişe ettiğim bir gerilim ve öfke hali gün geçtikçe çoğalıyor. Gençlik üzerinde tartışmalar ve istismar alanları artıyor.

Gençlerin taleplerini ilgili kişilere iletmede, sorunlarını dillendirme hususunda yasal ve meşru zemin içinde kalmalarında yarar vardır.

Bu nedenle tahriklere kapılmamalarını, itidalli ve soğukkanlı olmalarını tavsiye ediyorum.

Unutmayalım ki bir kıvılcım ormanı yakar. Bir provokasyon ise masum öğrenci eylemlerini telafisi olmayacak tehlikeli alanlara kaydırabilir.

Geleceğimizin teminatı olan gençlik göz bebeğimizdir. Milletçe gündüz dokuduğumuz kumaşlar birileri tarafından artık gece sökülmesin."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset