Bahçeli: Sonuna kadar arkasındayız

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli'nin Meclis'teki makamında gerçekleşen görüşmeye, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MHP'li Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi Faru

Bahçeli: Sonuna kadar arkasındayız

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli'nin Meclis'teki makamında gerçekleşen görüşmeye, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MHP'li Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi Faruk Bal da katıldı. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. 

Yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, "MHP olarak çalışmaların başarılı olduğunu vurguladık. 40'a yakın madde üzerinde mutabakat sağlandı. Çalışmaların sonuna kadar arkasındayız. Süreç tıkanırsa Türkiye'ye yazık olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset