Bahçeli onlarla çatıyı görüşecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı için “çatı aday” konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere eski Cumhurbaşkanları Süleyman Demirel ve Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret edecek.Daha önceden Cumhurbaşkanlığı için “çatı aday” önerisini gündeme

Bahçeli onlarla çatıyı görüşecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı için “çatı aday” konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere eski Cumhurbaşkanları Süleyman Demirel ve Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret edecek.

Daha önceden Cumhurbaşkanlığı için “çatı aday” önerisini gündeme taşıyan MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu adayın tespit edilmesi için temas ve görüşmelerde bulunmak üzere eski Cumhurbaşkanlarını ziyaret edecek. Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i 16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 16.30’da, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ise 20 Mayıs 2014 Salı günü saat 14.30’da konutlarında ziyaret edecek.

Bahçeli, Çankaya’nın 12. ismini tespite yönelik bu ziyaretler sırasında eski Cumhurbaşkanları ile görüş alışverişinde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset