Bahçeli: Mutlaka sandığa gidilmeli

Bahçeli, "Seçime girme yeterliliğinde hangi parti varsa tercihinizi akıl ve vicdan yoluyla değerlendirerek ona kullanmalısınız. Ama mutlaka seçime gitmelisiniz. Ne kadar yüksek katılım olursa seçim sonuçları üzerinde millet iradesi o kadar tartışmasız hal

Bahçeli: Mutlaka sandığa gidilmeli

Bahçeli, "Seçime girme yeterliliğinde hangi parti varsa tercihinizi akıl ve vicdan yoluyla değerlendirerek ona kullanmalısınız. Ama mutlaka seçime gitmelisiniz. Ne kadar yüksek katılım olursa seçim sonuçları üzerinde millet iradesi o kadar tartışmasız hale gelir" dedi.

 

Bahçeli, Bolu Hükümet Meydanı'nda halka hitap etti. Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Bahçeli, Başbakan'ın çırakklık, kalfalık ve ustalık dönemiyle ilgili açıklamalarını hatırlatarak, "Usta olabilmesi için hiçbir becerisinin olmadığı görülmektedir." iddiasında bulundu. Son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Bahçeli, "AK Parti'ye oy vermiş olabilirsiniz. Bunu ikinci defada verebilirsiniz ama üçüncü defada verirken bunların hepsini düşününüz." çağrısında bulundu.

 

BAHÇELİ, ÇILGIN PROJEYE YORUM YAPMADI

Bahçeli, miting sonunda gazetecilerin Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı 'Çılgın projeyi' hatırlatması üzerine, "Konuyu bilmiyorum incelememiz lazım. Sayın Başbakan bir çılgın projeden bahsediyor ama kapsamı hakkında bilgi sahibi değilim. İnceledikten sonra gerekli açıklamayı yaparım." karşılığını verdi. 'Sizi tatmin etti mi?' sorusuna Bahçeli, "Bizim çılgın projelerimiz olmaz." cevabını verdi.

 

Öte yandan, MHP Lideri Bahçeli, Bolu mitinginden önce Gerede ilçesini de ziyaret etti. Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Bahçeli, seçmenlerden mazeretlerinin olmaması halinde mutlaka sandığa gitmelerini istedi. Hükümetten seçim güvenliğini artırmasını da isteyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Seçimin yapılması için her türlü tedbiri almalı.

 

Ve seçim sonuçları üzerinde toplu iğne ucu kadar bir gölge bir leke bulundurmamaya gayret gösterilmelidir. Eğer bunlara uyularak yapılacak bir seçim söz konusu olduğunda kazanan ya da kaybedenler olacağı tabidir. Ama hiç kimsenin hiç kimseye bir şikâyeti, bir sitemi olmaz. Millet iradesi tecelli etmiştir. Herkes ona saygı duymak mecburiyetinde olacaktır." Bahçeli, Gerede esnafını da ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset