Bahçeli Koray Aydın'ı çağırıldı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisini devirmek istediği iddia edilen Koray Aydın'ı genel merkeze çağırdı ve sert bir şekilde uyardı: Bundan sonra en ufak bir hareketini duyarsam seni ihraç ederim."12 Haziran seçimlerinden aldığı oy oranıyla parti içi muhal

Bahçeli Koray Aydın'ı çağırıldı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisini devirmek istediği iddia edilen Koray Aydın'ı genel merkeze çağırdı ve sert bir şekilde uyardı: Bundan sonra en ufak bir hareketini duyarsam seni ihraç ederim."

12 Haziran seçimlerinden aldığı oy oranıyla parti içi muhalefetin eleştiri oklarına hedef olan Devlet Bahçeli, sert tutumunu sürdürüyor.

Kendisini istemeyen vekiller için "Ekim ayında kurultay yapacağız. Hiç merak etmeyin o gün kemik sesleri gelecek. Benim için 52 ya da 21 milletvekili fark etmez, çekip gidebilirsiniz" resti çeken Bahçeli, muhaliflerin güçlü ismi Koray Aydın'ı da 'İhraç'la uyardı.

AYDIN ŞOK OLDU
Kendisini devirmek için imza toplama çalışması başlatacağını tespit ettiği Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ı MHP Genel Merkezi'ne çağıran Bahçeli, son uyarısını yaptı: "Bundan sonra bana karşı en ufak bir hareketini duyarsam, seni anında ihraç ederim. Seninle hareket edenlerin de sonu aynı olur. Bunu aklından çıkarma."

Bu sert tepki karşısında şaşıran Aydın'ın şimdilik sessiz kalacağı gelen haberler arasında. Parti içinde Aydın'a destek sözü veren bazı vekillerin de Bahçeli'nin bu tavrı üzerine geri adım attığı iddia edildi.

GÜÇLÜ OLMALIYIZ
MHP lideri Devlet Bahçeli, yakın kurmaylarına "Partimizi zor durumda bırakmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor" dediği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler