Bahçeli: İktidar yıprandı sıra bizde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarının yıprandığını ve tükendiğini belirterek, "İktidar kim ola diye sorarsanız, ben diyorum ki artık sıra bizdedir, bu iktidar Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır." dedi.Bursa'nın Mustafa Kemalpaşa ilçesi

Bahçeli: İktidar yıprandı sıra bizde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarının yıprandığını ve tükendiğini belirterek, "İktidar kim ola diye sorarsanız, ben diyorum ki artık sıra bizdedir, bu iktidar Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır." dedi.

Bursa'nın Mustafa Kemalpaşa ilçesi Heykel meydanında halka hitap etti. Alanı dolduran yüzlerce partiliye seslenen Bahçeli, 12 Haziran'da gerçekleştirilecek Genel Seçimlerin önemine işaret etti.

Bahçeli, yağmur nedeniyle 10 dakikada tamamladığı konuşmasında, siyasi partilerin üsluplarına değindi. Bazı siyasilerin tek başına iktidar, bazılarının da koalisyon kurma yoluna gittiğini belirten Bahçeli, siyasi partilerin hepsinin bu ülkenin insanları tarafından kurulduğunu kaydetti. Düşüncelerini halka anlatırken söylemlerine dikkat etmelerini ve saygı çerçevesinde birbirleriyle yarış içerisinde bulunmalarının önemine değindi.

Son yıllarda siyasi partiler arasında bir argo konuşma başladığını, birbirlerine hakaretle, aşağılayan ifadelerle tartışma ortamına girildiğini vurgulayan Bahçeli, şöyle konuştu: "En fazla bağıranın kendileri için bir avantaj sağladığı düşünülüyor olabilir.

Ama bu demokrasimizi ve siyasetimizi kirleten bir yanlışa düştüklerinin farkında olamamaktadırlar. Aşağılık cümlelerle birbirlerini tartışma meydanına çekmeye çalışanların tamamını tasvip etmediğinizi ifade etmelisiniz. Hangi projeyle karşınıza gelinirse gelinsin, siyaset kirletildiği için bunun bir anlamı olmayacaktır.

Onunu için geçtiğimiz dönemde darbeleri ara rejimleri unutmamak zorundayız. Darbelerle ülkemizin sorunlarının çözülmediğini anlamalıyız. Onun için siyaseti zenginleştirmeliyiz, sorunları çözen bir alan haline getirmeliyiz."

Bir iktidar değişikliğin Türkiye için hayırlara vesile olacağını dile getiren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu iktidar yıpranmıştır, tükenmiştir, Yeni bir iktidar ihtiyaç vardır.

İşsizliği yoksulluğu, terörü ortadan kaldıracak, yolsuzlukları durduracak bir iktidara ihtiyaç vardır. O iktidar kim ola diye sorarsanız, ben diyorum ki artık sıra bizdedir, bu iktidar Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset