Bahçeli grubunda konuştu!

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları; -1 Mayıs sağduyul kutlanmalıdır. Gerek işçi sendikaları gerekse hükümet sağduyulu davranmalı. Bir kıvılcımın neye mal olacağını kimse kestiremez. Başbakan ve hükümeti ateşe benzinle gitmemelidir. - Yurdumuzun bir ya

Bahçeli grubunda konuştu!
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;
 
-1 Mayıs sağduyul kutlanmalıdır. Gerek işçi sendikaları gerekse hükümet sağduyulu davranmalı. Bir kıvılcımın neye mal olacağını kimse kestiremez. Başbakan ve hükümeti ateşe benzinle gitmemelidir.
 
- Yurdumuzun bir yanı teröristlerin eline bırakılmıştır. PKK'lılar tarafından yollar kesilmekte, kimlik sorgulaması yapılmakta ve karakollar ateşe tutulmaktadır. Başbakan'a göre çözüm süreci umut vadetmektedir. PKK egemenlik haklarına saldırıyı peş peşe sıralıyor.
 
-Diyarbakır'ın Lice ilçesinde süren provokatör eylemler henüz durulmamıştır. Burada çıkan olaylarda 9 mehmetçik yaralanmıştır. 2 uzman çavuşumuz kalleşçe kaçırılmıştır.
 
-Başbakan Erdoğan nerededir niye suspus haldedir. Ona buna laf yetiştiren Başbakan neden sessizdir? Erdoğan, daha bir kaç gün önce ulusal güvenliğimizi tehdit eden babamız olsa acımayız derken, güneydoğuda yaşanan olaylara neden sesizdir? Başbakan gerçek bölücüleri, örgütleri neden ağzına almamaktadır. Başbakan PKK'nın gizli hayranı, gizli militanı gibi hareket etmektedir. Türkiye'nin bir bölümünde yaşanan olaylar terör faaliyetleri kapsamında saklanmaktadır.
 
-Başbakan'ın önceliğinde milli birliğimiz sağlamak yoktur. Bu zihniyet için amaç PKK'nın tatmin edilip ödüllendirilmesidir. Maksat İmralı canisini sevince boğmak. Türkiye'nin parçalara bölünerek BOP'un gerçekleşmesidir. Bu Türkiye'nin birliğine darbe olarak inecektir. Talepler sıralanıyor. İmralı canisi Başbakan'a yeni ayar vermiş ve yeni yasa değişikliği için mesaj göndermiştir. Cani başı TBMM'de neyin görüşülüp görüşülmeyeceğini kendi belirleyecek kadar şımartılmıştır. Bunun sorumluluğu Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler