Bahçeli'den Kurultay sonrası net mesaj!

"Bunların alayı..."

Bahçeli'den Kurultay sonrası net mesaj!
MHP'nin lideri Devlet Bahçeli, MHP'nin kendi göbeğini kendisinin keseceğini vurgulayarak, tüzük değişikliği ile seçimli kongrenin 10 Temmuz'da yapılacağını söyledi. MHP Başkanlık Divanı'nını toplayan Bahçeli, pazar günkü kongrede iptali gerektirecek hatalar yapıldığını belirtti.

BUGÜN İLANA ÇIKIYOR

MHP Genel Merkezi, 6. Olağanüstü Büyük Kongre için bugün ilana çıkıyor. Kongre gündemi, yapılacağı tarih, saat ve yerin bulunduğu ilanla Genel Merkez 10 Temmuz için ilk adımı atmış olacak.

"KOMEDİ" OLARAK NİTELENDİRDİLER

Genel Merkez 10 Temmuz'daki olağanüstü kongre için 3 kişilik kongre komitesi oluşturulmasını ise "komedi" olarak nitelendirdi. Siyasi Partiler Kanunu'nda kongrelerin ya Genel Merkez organları ya da mahkeme kararları doğrultusunda yapılabileceğini savunan Genel Merkez, 19 Haziran'da oluşturulan kongre komitesinin geçerli olmadığını ve muhatap alınmayacağını da dile getirdi.

BAHÇELİ: ALAYI GEÇERSİZ

Devlet Bahçeli ise, kongrede yapılan işlemler ve tüzük değişiklikleri için, "Alayı geçersiz" değerlendirmesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler