Bahçeli CHP'ye sert çıktı

 CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun partisine yönelik eleştirilerine cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu çatırdayan siyasetine yeni bir cephe açmanın arayışına girmiştir. Bu nafile bir hamle, sonu hüsranla bitecek temelsiz bir çırpınıştır

Bahçeli CHP'ye sert çıktı

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun partisine yönelik eleştirilerine cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu çatırdayan siyasetine yeni bir cephe açmanın arayışına girmiştir. Bu nafile bir hamle, sonu hüsranla bitecek temelsiz bir çırpınıştır" dedi. 


Aygün’ün Açıklamalarına da Tepki Gösterdi 

MHP lideri, terör örgütü tarafından kaçırılan ve yaklaşık 48 saat sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün açıklamalarına da tepki gösterdi. 

 

Bahçeli, Aygün’ün açıklamaları için “CHP'de bundan sonra nasıl bir düşüncenin hakim olacağının kanıtı” ifadesini kullandı. 


Terörle Mücadelede Hükümete Tam Destek 

Terörle mücadele konusunda hükümete desteğini de yineleyen Bahçeli, “MHP, iktidarın alacağı milli kararlara destek vermeye ne pahasına olursa olsun devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset