Bahçeli: Bu saldırı iyi okunmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da gerçekleşen ve 27 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından açıklamada bulundu. Bahçeli şu ifadeleri kullandı; " 17 Şubat’ta Merasim Sokak’taki terör saldırısından yaklaşık üç hafta sonra yeni bir saldırını

Bahçeli: Bu saldırı iyi okunmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da gerçekleşen ve 27 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından açıklamada bulundu.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

" 17 Şubat’ta Merasim Sokak’taki terör saldırısından yaklaşık üç hafta sonra yeni bir saldırının daha vuku bulması iyi okunmalı, arkasındaki emel ve hedefler derinlemesine analiz edilmelidir. Şunu bir defa herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır. Bahar ayıyla birlikte Türkiye'nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti, zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler