Bahçeli: Azınlık hükümetine destek vermek demek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı’nın Dolmabahçe Sarayı’nda yapılmış olan görüşmeleri inkarları sağlıklı bir yaklaşım değildir" dedi.MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin bayramlaşma programındaki açıklamasının ardından basın mensupla

Bahçeli: Azınlık hükümetine destek vermek demek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı’nın Dolmabahçe Sarayı’nda yapılmış olan görüşmeleri inkarları sağlıklı bir yaklaşım değildir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin bayramlaşma programındaki açıklamasının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe mutabakatı ile ilgili yaptığı açıklamaları nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı’nın Dolmabahçe Sarayı’nda yapılmış olan görüşmeleri inkarları sağlıklı bir yaklaşım değildir. Sarayın en küçük konularına kadar eğilen, AKP’yi çok yakından takip eden, her gün konuşan bir Cumhurbaşkanı’nın Dolmabahçe Sarayı’ndaki görüşmelerden haberinin olmaması kanaatimizce mümkün değildir. Eğer bu konu söylediği gibiyse o zaman hükümetin ilgili kanadının orada temsil edilmiş olan şahsiyetleri mutlaka bir açıklama yapmalıdır" karşılığını verdi.

"Azınlık hükümetine son çare olarak MHP destek verir mi?" sorusu üzerine ise Bahçeli, "Azınlık hükümetine neden destek verelim. Azınlık hükümetine destek vermek demek sadece AKP’yi arzuluyoruz demektir. Onu arzulayacağımıza millet iradesini arzularız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler