Bahçeli : Affedilmez bir hezeyan!..

"Başbakan Erdoğan kanın ve vahşetin sorumlusu olan İmralı canisiyle yeniden görüleşebileceğini, Adalet Bakanı da bebek katilinin sözde çözüm sürecine dâhil edilebileceğini vurgun yemişçesine dile getirmişlerdir. Terörle mücadele eden kahramanları dört duv

Bahçeli :  Affedilmez bir hezeyan!..

"Başbakan Erdoğan kanın ve vahşetin sorumlusu olan İmralı canisiyle yeniden görüleşebileceğini, Adalet Bakanı da bebek katilinin sözde çözüm sürecine dâhil edilebileceğini vurgun yemişçesine dile getirmişlerdir. Terörle mücadele eden kahramanları dört duvar arasına hapseden ve hukukun başına çuval geçiren AKP zihniyetinin, İmralı'dan hala medet umması affedilmez bir hezeyandır. Silivri hapishanesinde mücadeleyi mahkûm, İmralı'da müzakereyi meşrulaştıran bu seviyesizlik dünya durdukça nefret ve öfkeyle anılacaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset