Bahçeli adayları açıklıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin aday takdim toplantısına konuşuyor. Bahçeli konuşmasında İstanbul'daki aksaklıklardan bahsederken Kadir Topbaş ve Mustafa Sarıgül için "Biz gülün sarısına bakmayız

Bahçeli adayları açıklıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin aday takdim toplantısına konuşuyor. Bahçeli konuşmasında İstanbul'daki aksaklıklardan bahsederken Kadir Topbaş ve Mustafa Sarıgül için "Biz gülün sarısına bakmayız, başın toplusuna bakmayız." şeklinde bir ifade kullandı.
 
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:
 
-Bu seçimlerin telafisi yoktur. Görmek lazım ki ülkemiz bıçak sırtında. Bu seçimler Cumhurbaşkanı  ve genel seçimler Türkiye'nin istikbalini belirleyecek.
-Kısır çekişmelerin tarafı olmak geleceğimizi sabote etmek. Gruplaşmaya zemin hazırlamak anlaşmazlıklara sebep olacaktır.
Başarıya duyduğumuz bağlılığı kimse zaafa uğratmamalı. Asılsız küslükler, suizanlar gönüllerini donduracaktır. Kucaklaşmak varken kutuplaşmak zarardır. Kardeşlik varken düşmanca tutum içinde olmak hiçbir vicdana sığmaz.
-Seçimlerle ilgili asılsız haber ve yayınlara, anketlere itibar etmeyin. Kadromuz zannedilenin fersah fersah ötesinde. Biz başkalarının oyununda figüranlık yapmadık. Kimseye uşak olmadık.
 
 
MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Rasim Acar’ı aday gösterdi.
 
Kulislerde, eski sağlık Bakanı Osman Durmuş'un adı, MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçiyordu. Ancak, Bahçeli o ismi açıklamadı. MHP, İstanbul'da seçim yarışına Rasim Acar'la katılacak.
 
AÇIKLANAN ADAYLAR ŞÖYLE:
 
Trabzon: Hüseyin Örs


Artvin: Kadir Seçkin

Batman: Ziver Çeviz

Bingöl: Hasan Karahan

Bolu: Şükrü Güneş

Çanakkale: Halil Rüştü Akgün

Edirne: Orhan Çakırlar

Elazığ: Bilal Çoban

Erzurum: Kamil Aydın

İstanbul: Rasim Acar

Karabük: Rafet Vergili

Karaman: Ali Pınarbaşı

Kars: Murtaza Karaçanta

Kastamonu: Hayati Hamzaoğlu

Kırşehir: Arif Ekici

Malatya: Lütfi Kazancı

Muğla: Mehmet Erdoğan

Sakarya: Orhan Ünver

Samsun: Ferhat Günaydın

Siirt: Muammer Ekinci

Sinop: İlhan Aydemir

Şırnak: Mizar Zeyrek

Tekirdağ: Nail Yılmaz


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset