Bahçeli, 61 hesabıyla dalga geçti!

MHP Genel Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı 61 hesabını mizahi bir dille eleştirdi. MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı 61 hesabını da mizahi bir dille eleştirdi. MHP lideri, “Değişik zamanlarda bizim 40

Bahçeli, 61 hesabıyla dalga geçti!

MHP Genel Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı 61 hesabını mizahi bir dille eleştirdi.

 
MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı 61 hesabını da mizahi bir dille eleştirdi. MHP lideri, “Değişik zamanlarda bizim 40 hesabımızla alay eden Başbakan, bunu da taklit etmek istemiş, zorlaya zorlaya yaşından dolayı 61’e tutunmuştur. Başbakan’ı bu matematik dehasından dolayı tebrik ediyorum ve daha fazlasını bekliyorum. Trabzon’da 61’i uman Başbakan,Adana’dan, Konya’dan ne beklemektedir ? Oraların plakası nedir acaba? Bizim 40 hesabımızı 61’le bozan Başbakan bundan sonra nasıl dolaşacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset