Bahçeli: 30 Mart iktidar değiştirmez, ama...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, millet olarak hangi partiden olunursa olunsun sorunun demokrasi içerisinde aranması gerektiğini belirterek, “Sorunu demokrasi içerisinde aramak demek seçimdir. Seçim ise 30 Mart’tadır. 30 Mart iktidar değiştirmez. Ama ikt

Bahçeli: 30 Mart iktidar değiştirmez, ama...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, millet olarak hangi partiden olunursa olunsun sorunun demokrasi içerisinde aranması gerektiğini belirterek, “Sorunu demokrasi içerisinde aramak demek seçimdir. Seçim ise 30 Mart’tadır. 30 Mart iktidar değiştirmez. Ama iktidarı uyarır” dedi.

Kütahya’nın Simav ilçesinde halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, millet olarak hangi partiden olunursa olunsun sorunun demokrasi içerisinde aranması gerektiğini belirterek, “Özellikle AKP’li kardeşlerime sesleniyorum. Sorunu demokrasi içerisinde aramak demek seçimdir. Seçim ise 30 Mart’tadır.30 Mart iktidar değiştirmez. Ama iktidarı uyarır. Oy kaybı ile kendisine çeki düzen vermesini sağlar. Şayet bu olmuyorsa o zaman 2015 yılında 51 ile gelmişse 51 ile gidecek haldedir. Bunun başka çaresi kalmamıştır. O sebepten dolayı aziz vatandaşlarım seçime önem veriyoruz ve bu seçime hep beraber katılmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Partililerden Simav’da kim varsa ziyaret etmelerini, projelerini anlatmalarını ve gönüllerini alıp sohbet etmelerini de isteyen Bahçeli, “Simav’da kim varsa, hangi partiden olursa olsun hangi vatandaşımız olursa olsun, hepsine alçak gönüllülükle gidin, görüşün, anlatın, dertleşin. Türkiye için bir kararda buluşun. O kararınız Adalet ve Kalkınma Partisinin siyaseten tükenmişliğini ilan eden bir karar olmasında hem AKP için hem de Türkiye için fayda vardır” diye konuştu.

Kendisini yağmur altında dinleyen vatandaşlara teşekkür eden Bahçeli, “Kırklareli’nin Vize ilçesinde olduğu gibi Simav’da da bizi yağmur altında dinlediniz. Vize’de olduğu gibi Simav’da da bizi yağmur altında dinleyen sizler bir değerlendirme yaptınız. O değerlendirme de ‘Yağmur Bereket, Milliyetçi Hareket’ hepinize teşekkür ediyorum. Islanıyorsanız milletimiz için ıslanıyorsunuz, ıslanıyorsanız ülkemiz için ıslanıyorsunuz. Islanıyorsanız bu memleketin bereketi için ıslanıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Simavlılar Bahçeli’ye el dokuması kilim ile Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler