Bağımsız vekil adayına şok!

Balıkesir'de bağımsız milletvekili adayı 62 yaşındaki çiftçi İsmail Yaşar, Kuvay-ı Milliye Meydanı'nda boş alanda miting yaptı.Sadece eşi ve 7 yakınının katıldığı mitingi yoldan geçen vatandaşlardan bazıları da merak edip, kısa bir süre dinledikten yollar

Bağımsız vekil adayına şok!

Balıkesir'de bağımsız milletvekili adayı 62 yaşındaki çiftçi İsmail Yaşar, Kuvay-ı Milliye Meydanı'nda boş alanda miting yaptı.

Sadece eşi ve 7 yakınının katıldığı mitingi yoldan geçen vatandaşlardan bazıları da merak edip, kısa bir süre dinledikten yollarına devam etti. Yaşar, kamyonet kasasındaki 25 dakikalık konuşmasının ardından meydandan ayrıldı.

Bigadiç İlçesi, Adalı Mahallesi'nde çiftçilik yapan 62 yaşındaki İsmail Yaşar 7 Haziran Milletvekili seçimlerine bağımsız aday olarak girdi. Ancak Yaşar, ümit ettiği desteği arkasında bulamadı. Yaşar, bugün saat 14.00'de Balıkesir Kuvay-i Milliye Meydanı'nda miting düzenledi. Alana geldiği kamyonete ses düzeneğini kurdu fakat elektrik sağlayamadı. Uludağ Elektrik Dağıtım A, Ş.'den (UEDAŞ) yardım istedi. Miting meydanına gelen görevliler elektrik veremeyeceklerini belirtince, Yaşar sinirlendi. Partililere verilen elektriğin kendisine neden verilmediğini soran Yaşar'a, miting alanına yakın bir evden destek geldi. Seyyar kablo ile ses düzeneğine elektrik verildi. Kamyonetin kasasına çıkan İsmail Yaşar, konuşmasına başladı. Ancak alanda sadece eşi ve 7 yakını vardı. Konuşmasına "Selamün aleyküm. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun" diyerek başlayan Yaşar, önce kendisini tanıttı. Ardından konuşmasına devam eden Yaşar, köylü olduğunu, halkın içinden gelen, garip bir insan olduğunu belirtip, "Yaşadığım zaman içinde ülkemizde yanlış giden olaylardan bıktım, usandım. Derler ki 'Duygulu olma. Duygusal olma.' Ben bun yapamadım. Duygusal oldum. Duygu su gibi, sabır un gibi, uğraşmak da şeker gibi. Siyaseti biliyorum. Her 4 yılda bir seçim oluyor. Vatandaş hesabını düşünüyor, geçmişini görüyor, geleceğini belirlemek için sandık başına gidiyor. Vatandaş sandık başına gider. Ancak sandık başına gidene kadar neler oluyor? Ne dümenler, ne dolaplar, hasır altından su yürütmeler, aba altından sopa göstermeler, yalanlar, dolanlar. Bunlara karşı çıkmak için adayım oy istiyorum" dedi.

Yaşar'ın mitingini, görevli polis memurları da sonuna kadar izlerken, Cumartesi Pazarı'na alışverişine giden vatandaşların da dikkatini çekti. Bir süre durup, Yaşar'ın konuşmasını kısa bir süre dinleyen vatandaşlar daha sonra tekrar işlerine döndü. Bazı vatandaşlar da sosyal paylaşım sitesinde yayınlamak için kısa süreli görüntü ve fotoğraf çekerek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler