Bağımsız aday boş alana seslendi

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mehdi Sarıkaya, seçim mitingine tek bir kişi bile katılmayınca boş meydana seslendi. Sarıkaya, şuan yüzlerce ve hatta binlerce kişinin gönlünün bu meydanda olduğunu belirterek, fakat kendilerinin burada olmadığını kaydet

Bağımsız aday boş alana seslendi

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mehdi Sarıkaya, seçim mitingine tek bir kişi bile katılmayınca boş meydana seslendi. Sarıkaya, şuan yüzlerce ve hatta binlerce kişinin gönlünün bu meydanda olduğunu belirterek, fakat kendilerinin burada olmadığını kaydetti.

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mehdi Sarıkaya, Karayolları Parkı'nda seçim mitingi düzenledi. Sarıkaya'nın saat 15.00'de düzenlediği mitinge sadece haber yapmak amacıyla birkaç gazeteci ve güvenlik amacıyla 15 polis geldi. Buna rağmen mitingini iptal etmeyen ve boş alana seslenen Sarıkaya, seçim çalışmalarına devam edeceğini ve seçileceğine inandığını söyledi. Yüzlerce ve hatta binlerce kişinin gönlünün bu meydanda olduğunu, fakat kendilerinin burada olmadığını kaydeden Sarıkaya, yakınlarını davet etmediğini iddia etti.

Mitinge davet ettiği herkesin geleceğini kendisine söylediğini, ancak hiçbirinin gelmediğini vurgulayan Sarıkaya, toplumun sindirildiğini ileri sürdü. Sarıkaya, "10 gün önce seçim çalışmalarına başladığımda herkes bana ters bakıyordu. Ancak şuan herkes bana el sallıyor. Dün gezdiğim mahallede herkes bana çay, kahve, pasta verdi. Gizli bir sel vardır ve bu oya dönüşecektir" dedi.

Bağımsız aday boş alana seslendi

Bağımsız aday boş alana seslendi

Bağımsız aday boş alana seslendi

Bağımsız aday boş alana seslendi

Bağımsız aday boş alana seslendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler