Babuşçu ve Hamzaçebi’den TDF’ye ziyaret!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Aziz Babuşçu ile CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Akif Hamzaçebi Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Merkezini ziyaret etti.    HEMŞERİ DERNEKLERİNİN ÖNEMİNE DEĞ

Babuşçu ve Hamzaçebi’den TDF’ye ziyaret!
AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Aziz Babuşçu ile CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Akif Hamzaçebi Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Merkezini ziyaret etti. 
 
HEMŞERİ DERNEKLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİLER
 
1 Kasım seçimleri öncesi Trabzonlu siyasetçilerin ziyaret ettikleri sivil toplum örgütlerin başını 2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet Trabzon Dernekleri Federasyonu(TDF) çekti.
 
TDF’ye son ziyareti ise iki önemli Trabzonlu hemşerimiz yaptı. AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Trabzon Düzköylü Aziz Babuşçu ile CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Akif Hamzaçebi Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Merkezini ziyaret etti.
 
1 Kasım da yapılacak olan genel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Babuşçu, Karadeniz insanının kolay aidiyet sağladığını, farklı aidiyetler arasında da birleştirici ve kucaklayıcı rol oynadığını vurgulayarak hemşeri sivil toplum kuruluşlarının önümüzdeki dönemlerde çok daha önemli misyonlar yüklenmesi konusuna dikkat çekti.
 
STK’ların demokrasi içindeki önemine vurgu yapan Hamzaçebi is yaptığı açıklamada “Demokrasiler sivil toplumdan beslenir. Bir ülkede sivil toplumculuk ne kadar güçlüyse demokrasi de o kadar güçlü olur. Bu konuda ülkemizin kat edeceği daha uzun bir mesafe var. Sivil toplumculuğun daha aktif ve verimli olacağı bir sistem kurulmalı” dedi.
 
Ziyaretlerde TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, TDF Siyaset Komisyonu Başkanı Yusuf Kızıldağ, Yönetim Kurulu üyeleri, TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TDF Gençlik Kolları Başkan Vekili Şaban Can ve yönetim kurulu üyeleri, denetleme ve disiplin kurulu üyeleriyle basın mensupları ve delegeler hazır bulundu.
 
akif-3.jpg
 
babauscu-2.jpg
 
babuscu-1.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset