Babasının kabrini ziyaret etti!

Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinden öğle saatlerinde çıkan Erdoğan, Kasımpaşa'ya geldi. Erdoğan, ilk olarak Kasımpaşa'da bulunan Sinanpaşa Camii'nde incelemelerde bulundu.Erdoğan'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başk

Babasının kabrini ziyaret etti!

Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinden öğle saatlerinde çıkan Erdoğan, Kasımpaşa'ya geldi. Erdoğan, ilk olarak Kasımpaşa'da bulunan Sinanpaşa Camii'nde incelemelerde bulundu.

Erdoğan'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti.

CAMİ ÇIKIŞINDA ALKIŞLARLA KARŞILADILAR
Kasımpaşalılar Erdoğan'ı cami çıkışında alkışlarla karşıladı. Yoğun sevgi gösterileri altında camiden çıkan Erdoğan, Kasımpaşalılarla bir süre sohbet etti. Erdoğan, yanına gelen bir arkadaşının kızıyla da uzun süre sohbet etti. Ardından genç kızın babası da Erdoğan'ın yanına geldi. Erdoğan, geç kalan arkadaşına, "Kızın geliyor, sen gelmiyorsun" diye sitemde bulundu.

Erdoğan'la görüştüğü için büyük bir mutluluk yaşayan genç kız ise Erdoğan gittikten sonra, "Çok mutluyum başbakanımızla görüştüm" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEDİ
Başbakan Erdoğan, Kasımpaşa'dan sonra Okmeydanı'na gelerek Okçular Tekkesi inşaatını gezdi. İnşaat hakkında bilgi alan Erdoğan, tekkeden ayrılırken yanına gelen bir vatandaşla uzun süre sohbet etti. Özer Akbayrak isimli vatandaş, Çukurca'da askerlik yapan oğlunun teskeresini aldığını, ancak yol güvenliği nedeniyle 24 gündür gönderilmediğini belirterek, gözyaşları içinde Erdoğan'dan yardım istedi. Erdoğan ise Akbayrak'ı teselli ettikten sonra aracına binerek bir süre telefonda konuştu. Ardından aracından inen Erdoğan, Akbayrak'ı dinleyerek elindeki kağıda notlar aldı. Erdoğan daha sonra aracıyla bölgeden ayrıldı.

'SEN HİÇ MERAK ETME'
Erdoğan'ın gidişinden sonra basın mensuplarına konuşan Özer Akbayrak, Başbakan Erdoğan ile oğlunun durumu hakkında konuştuklarını belirterek, "Kendisi hemen oranın valisini aradı. Türkiye güçlü bir devlet, ordu millet el ele bu sorunların üstesinden geleceğiz. Sen hiç merak etme. Ben bu konuyla ilgileneceğim diye söz verdi" şeklinde konuştu.

BABASININ KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Erdoğan, daha sonra Kulaksız Mezarlığı'na gelerek babası Ahmet Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti. Babasının kabri başında dua okuyan Erdoğan, ardından mezarlıktan ayrıldı.

Öte yandan Erdoğan'ın ziyaretleri sırasında korumaları da çocuklara oyuncak dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset